in

Hond, die in een veel te kleine kooi leefde, wordt gered – kijk wanneer hij eindelijk weer gras aanraakt

Iedereen weet dat er helaas veel dierenleed op aarde is. Dieren worden voor foute doeleinden gebruikt en leven in hachelijke omstandigheden. Gelukkig zijn er ook nog mensen die zich elke dag weer inzetten om hier een einde aan te brengen. Het is ongelooflijk hoe wreed sommige mensen tegen dieren kunnen zijn. Het ligt toch voor de hand dat je alles en iedereen met respect behandelt.

Je hoort alles te behandelen zoals je zelf ook behandelt wil worden. Helaas leven er toch nog veel te veel dieren in gevangenschap en/of worden mishandeld, maar er zijn gelukkig ook nog helden, zoals de mensen uit het volgende filmpje. Er is nog hoop!

Lees ook  De paraplu kan in de kast: ‘Maart belooft warm en droog te worden’

Liszka was opgesloten in een kleine roestige kooi in het midden van zijn eigen uitwerpselen. Zo leefde het hondje al maanden. De arme hond zat zo lang vast in dezelfde positie dat zijn spieren begonnen te slijten ten gevolge van atrofie, schrijft Animal Channel.

De leden van een dierenrechtenorganisatie wisten meteen dat ze maar een ding moesten doen: haar zo snel mogelijk redden van de vreselijke situatie, nadat ze haar aantroffen in de vreselijke situatie. De eigenaar weigerde echter de hond af te geven. Vervolgens na ingrijpen van de politie is de eigenaar gedwongen de hond af te geven zodat deze gered kon worden.

Lees ook  Bedrijf maakt zeldzaam levensreddend Nederlands k*nkermedicijn zes maal zo duur

Liszka heeft nu liefdevolle mensen om haar heen die voor haar zorgen. Haar rug en benen zijn langzaam aan het genezen, en de dierenarts zegt dat het hondje uiteindelijk volledig zal genezen.

Ondertussen zal haar vreselijke ex-baasje worden vervolgd.

Aanvankelijk was Liszka heel schuw, niet gek na jarenlange mishandeling, maar gelukkig begint ze ook in dat aspect op te knappen zoals in het filmpje is te zien. Iedereen die denkt dat dieren geen gevoelens hebben moet deze video bekijken!

Bekijk het zelf in de onderstaande video. Als je het een goede actie vindt, vergeet dan niet het artikel te delen met je vrienden en familie op Facebook!

Deze zoon had spijt van de foto die hij naar zijn moeder stuurde toen hij dit pittig detail zag

Man riskeert zijn leven om konijn te redden van de bosbrand in Californië