in

Hond blaft boos naar buik van baasje – dan ontdekt dokter het ondenkbare

Honden hebben het instinct het ons te vertellen als er iets niet klopt. Ze voelen het als we verdrietig zijn, bezorgd of boos, slechts door naar ons te kijken. Maar ze kunnen meer dan dat.

Hun geweldige reukvermogen stelt ze ook in staat om het te voelen als er iets mis is met ons lichaam.

Dat is precies wat de hond Keola deed voor haar zwangere baasje.

Keola woont met haar eigenaren Ricky en Alhanna in South Yorkshire, Engeland. Ze is onderdeel van de familie en is dol op haar moeder en vader.

In 2015 werd Alhanna zwanger, en Keola ontdekte dat er een nieuw familielid onderweg was.

Eerst was de hond blij om de buik van haar baasje te zien groeien. Het was alsof ze begreep dat de baby daarin zat. Maar ineens, veranderde iets.

Keola gedrag veranderde compleet. De hond begon een ongebruikelijke interesse te tonen in de buik van Alhanna. Ze blafte, huilde en keek naar de buik, alsof ze iets wilde laten zien.

Lees ook  Yolanthe is verliefd op déze miljardair

Rond dezelfde tijd begon Alhanna een zware pijn in haar rug te voelen.

Alhanna ging naar de dokter om erachter te komen wat er aan de hand was, maar ze konden niets vinden. Maar Alhanna begon te geloven dat de pijn te maken had met het kind in haar buik.

Toen ze thuiskwam uit het ziekenhuis, zat Keola compleet stil naar haar te kijken. Alhanna begon zich zorgen te maken. Waarom gedroeg haar hond zich zo?

Ze nam een foto en zette hem op Facebook om haar vrienden te laten zien. Haar vrienden reageerden gelijk en zeiden dat ze het gedrag van Keola serieus moest nemen, omdat honden het kunnen voelen als er iets mis is.

De tijd ging voorbij en het rare gedrag van Keola werd erger en erger. Uiteindelijk ging Alhanna terug naar de dokter voor een nieuwe check – en deze keer vonden ze een probleem.

Lees ook  Kat wandelt dagen nadat familie een begrafenis voor hem hield weer doodleuk binnen.

Het probleem dat de hond al die tijd al had gevoeld.

Het bleek dat Alhanna bijna dood was geweest. Ze had een dubbele nierinfectie – en een zeldzame.

Ze ging net op tijd naar het ziekenhuis om gelijk behandeld te worden.

Dankzij het alerte instinct van Keola, overleefde Alhanna en haar kleine zoon.

Weken later werd de zoon van het stel geboren en Keola kon haar ´kleine broertje´ eindelijk ontmoeten. Ze werden gelijk de beste vrienden.

Ik weet zeker dat Keola Lincoln zal blijven beschermen, zoals hij zijn moeder beschermde. Baasjes Ricky en Alhanna kunnen nu blij zijn om hoe beschermend en slim hun hond is.

Wat honden voor ons doen is ongelofelijk. Keola is een echte held, en verdient bejubeld te worden voor zijn interventie!

Deel dit artikel met al je vrienden als je ook denkt dat Keola een held is!

Sterartiest vraagt straatmuzikant om microfoon te lenen

Deze moeder plaatst foto’s van haar tweeling, maar mensen zijn dan verbaasd over hun verschillende huidskleur