in

Hond bezoekt iedere dag kerkdienst – wacht stilletjes op het terugkeren van overleden baasje

57-jaar oude Maria Margherita Lochi adopteerde haar hele leven lang zwerfdieren. Op een dag vond ze een achtergelaten Duitse herder in een veld nabij haar woonplaats San Donaci (Italië), bericht Dog Heirs.

Ze adopteerde hem waarna de twee een speciale band vormden. De 7-jarige hond kreeg de naam Ciccio en samen gingen ze elke dag naar de kerk. De priester liet hem naast Maria zitten tijdens de kerkdienst.

Toen sloeg het noodloot toe. Maria overleed en Ciccio bleef alleen achter. Tijdens de begrafenisdienst volgde hij haar kist en rouwdragers de kerk in.

Lees ook  Klanten van ING, ABN AMRO en Rabobank opgelet! Vanaf nu geld deze regel!

Sinds dat moment was hij altijd in de kerk. Zodra de bel luidde voor kerkdienst ging Ciccio naar de kerk, zoals hij altijd deed met Maria.

Aan The Daily Mail geeft priester Donata Panna aan dat hij altijd aanwezig was en geen enkel geluid maakte. Na de kerkdienst lieten ze hem weer naar buiten.

Lees ook  Belastingaangifte mogelijk niet meer gratis

De hond werd daarna door het hele dorp verzorgt, maar er was helaas niets te doen aan een gebroken hart. Hij stierf in februari 2013, een paar maanden na Maria, in zijn slaap.

Het zijn verhalen als deze die bevestigen dat de hond de beste vriend van de mens is. Laat ons weten wat jij vindt en vergeet niet dit emotionele verhaal te delen op Facebook.

Man ziet een hond op het midden van de snelweg – dan voert hij een heldenactie uit!

Dit meisje wordt wekelijks gefilmd door haar vader – 18 jaar later vindt zijn dochter het resultaat geweldig