in

Hond besnuffelt bevroren ding in de sneeuw – zijn eigenaar komt kijken en begint meteen te schreeuwen

De winter is voor vele mensen een moeilijk seizoen om door te komen, en niet alleen voor ons, de mens. Beeld je maar eens de dieren in die geen lekker warm huisje hebben om in te liggen. Of de dieren die barre winters op hun eentje moeten doorkomen, buiten.

Voor een vogeltje was de situatie zodanig slecht dat het bijna z’n leven kostte. Maar gelukkig kwam er op het laatste nippertje een vrouw met haar hond opdagen. En seconden later, werd een heuse reddingsoperatie gestart.

Op een koude winterdag, liet het baasje van Lily, haar buiten spelen in de tuin. Maar het duurde niet lang voordat Lily serieuze interesse begon te tonen in iets dat vast zat in de sneeuw.

Lees ook  Nadat het 10-jarige meisje een ongelukje had gehad, dwongen haar ouders haar om zonder kleren in de achtertuin te slapen.
Bevroren

De eigenaar ging kijken om te zien wat haar hond Lily nu eigenlijk aan het doen was… toen ook zij zag wat haar hond zag. Een arme vogel lag roerloos neer op de grond.

De eigenaar wist niet wat te doen. Ze wilde de vogel redden, dus snelde ze naar binnen en greep ze een laken om het warm te houden.

Vervolgens bedacht ze een geniaal idee.

In een laatste reddingspoging, pakte de vrouw haar haardroger. Daarmee blies ze zachtjes de warme lucht tegen de vogel, zodat het ijs waar de vogel in vast zat, los kwam.

Lees ook  1-jarige wordt bij moeder gekidnapt – 21 jaar later wordt er op de deur geklopt en komt de waarheid boven

Daardoor kwam de vogel meer en meer los te zitten. Maar was het wel nog in leven na zo’n strijd met de barre koude?

In de video hieronder kan je zelf bekijken wat er gebeurt na de vrouw haar reddingspoging.

Uiterst schattig om te zien:

Wat een moedige, kleine vogel. Wat een geluk dat het door de hond werd opgemerkt, en geholpen werd door z’n baasje. Wat een lieve redding!

Deel dit artikel met al je dierenvrienden. Laat ook hun hart ‘smelten’!

Mensen spotten zeldzame zwarte zwaan – totdat ze realiseren dat de zwaan niet zwart hoort te zijn

Luitenant moet onmiddellijk terugkeren naar huis; wat hem bij zijn terugkeer begroet, overrompelt hem