in

Hoe gaat het met Hind uit Idols 2003? Dit is Hind, maar dan 15 jaar later:

Hind Laroussi Tahiri, artiestennaam kortweg Hind is een Nederlands-Marokkaanse zangeres. Ze is vooral bekend geworden door haar plaats in de halve finale bij de eerste editie van Idols. In 2003 deed Hind mee aan Idols.

Tijdens de audities was juryvoorzitter Henkjan Smits zo onder de indruk dat hij sprakeloos was. In de derde liveshow verraste ze iedereen met haar keuze voor het nummer Feel van Robbie Williams. Uiteindelijk werd Hind derde; ze verloor in de halve finale van Jim en Jamai.

Op 17 november 2007 in Drunen bevestigde Hind dat zij zou gaan proberen Nederland op het Eurovisiesongfestival 2008 in Servië te vertegenwoordigen. De NOS bevestigde dit op 23 november 2007. Maar hoe is het nu met Hind, 15 jaar later?

15 jaar later
Op 28 januari 2008 werd bekend dat in de aanloop naar het 53ste Eurovisiesongfestival Hind eerst aan de eerste halve finale moest deelnemen, die op 20 mei 2008 gehouden werd. Tijdens deze voorronde proberen negentien landen zich te plaatsen voor een plek bij de beste tien, die dan mogen deelnemen aan de Songfestivalfinale. Op 7 maart 2008 had Hind het songfestivalliedje en tevens haar nieuwe single ‘Your Heart Belongs To Me’ aan het Nederlandse publiek laten horen bij het tv-programma Thank God it’s Friday van Claudia de Breij. Op 20 mei 2008 wist Hind zich echter niet te plaatsen voor de finale van het songfestival.

Verdachte (64) van ontvoering meisje schreeuwde dat ze nooit meer naar huis mocht

Eens even kijken hoe ze er toen uitzag:

Een aantal jaartjes later:

De 32-jarige zangeres werkt momenteel aan haar carrière in Los Angeles, waar ze zich goed vermaakt.

Hind kondigde in het voorjaar van 2016 aan naar Amerika te vertrekken, om daar in eerste instantie een maand te blijven. ,,Ze vroegen of ik bereid was te verhuizen, dus wellicht ga ik naar LA, maar ik weet nog niet hoe mijn jaar eruit gaat zien”, kondigde ze aan. De zangeres had het zo naar haar zin dat ze tijden niet meer in Nederland werd gespot.

Marijke (49): ‘‘Mijn vader was nog geen drie jaar getrouwd toen hij al vreemdging’’

Na flink wat uren in een opnamestudio in LA te hebben doorgebracht en een vakantie in haar thuisland Marokko, barst Hind van de energie. In december 2015 sprak ze van een ‘verdrietige periode’ toen de Summer all over again-zangeres en de Nijmeegse miljardair Marcel Boekhoorn aankondigden na drie jaar uit elkaar te gaan. ,,Een kinderwens van Hind kon niet worden vervuld. Beiden zijn verdrietig en er is nog steeds sprake van liefde en respect”, verklaarde haar woordvoerder over de oorzaak van de breuk.

Hind laat aan  dailynieuws.nl weten nog steeds in Amerika te blijven wonen.

Rico Verhoeven komt nóg grotere spierbundel tegen en wordt compleet afgemaakt!

Video van jonge moeder in de badkamer gaat het hele internet over!