in

Hilarische hond ‘Nuts’ heeft een prachtige volgroeide baard – mannen zijn hier jaloers op!

Maak kennis met Nuts: de goed verzorgde hond met betere lokken op zijn kin dan ik ooit zal hebben.

Gezichtshaar is mijn zwakte: naarmate mijn vrienden grote, bossige baarden laten groeien, blijf ik opgezadeld met zacht babyhaar.

Dus je kunt je mijn verbittering voorstellen bij het zien van de krankzinnige baard van deze schattige hond – het is geen wonder dat hij door zijn loyale fans online de bijnaam Chewbacca heeft gekregen.

  Moeder haalt drie dochters met smoes uit school en schiet hen dood met jachtgeweer

‘Nuts’ volgroeide baard eerst ‘werd merkbaar na acht maanden’.

Nu hij drie jaar oud is, zei Tatiana dat ze ‘er nooit echt aandacht aan besteedde tot ik reacties van mijn volgers op Instagram begon te ontvangen’.

Je kunt de avonturen van Nuts volgen op zijn Instagram-account, waar zijn volgers duidelijk dol zijn op elke nieuwe update van het leven van de bebaarde hond.

Belgische Griffons, vergelijkbaar met de Brussels Griffons, worden meestal geassocieerd met meer vacht op hun gezicht in vergelijking met de rest van hun lichaam.

  Katje nieuwsgierig naar boeket bloemen op tafel – minuten later vecht ze voor haar leven

Nuts ziet er misschien een beetje nors uit, maar Tatiana zei dat hij een vriendelijke, aanhankelijke hond is. ‘Hij is aardig, hij bijt zelfs niet.

Hij is een overdreven gehechte hond, dat is zijn belangrijkste eigenschap. Hij moet altijd bij me in de buurt zijn. Als ik een film kijk moet hij gewoon op mijn schoot springen, hij volgt me overal, ‘zei ze.

Moeder vindt baby van 3 weken onbewust na autorit – Dringende waarschuwing aan alle ouders

Zeer gewelddadige overval op bejaard echtpaar