in

Hij zei tegen zijn vrouw dat de pitbull weg moest. Maar toen deed de pitbull dit…

Dit verhaal gaat al jaren het internet rond. Een vader is bezorgd dat de pitbull van de familie gevaarlijk zal zijn in de buurt van zijn zeer jonge dochter. Hij waarschuwt zijn vrouw dat de hond weg zal moeten bij het eerste teken van problemen. Maar als hij ziet wat de hond dan doet? Hij ontdekt de nieuwe betekenis van “beste vriend”

Mijn vrouw en ik hadden twee honden. Haar hond was een pitbull/labrador mix die Zack heette en een hekel aan mij had. Toen onze dochter geboren werd zei ik haar “Als hij ook maar naar de baby hapt moet hij eruit.”

We namen onze dochter mee naar huis in een autostoel en beide honden rooken aan haar en likten haar met kwispelende staarten. Ik moest Zack bij haar wegtrekken omdat hij maar niet ophield haar te likken. Zack werd meteen de beschermer van mijn dochter en als ze op een dekentje lag op de vloer had hij ook altijd een poot op het dekentje.

Lees ook  Ik werd beroofd in mijn eigen huis nadat ik een advertentie op Marktplaats had gezet

Zack hield ongelofelijk veel van mijn dochter en toen ze wat ouder werd bracht hij haar altijd naar bed en ging dan naast haar slapen.

Zack werd vergiftigd door rottige buurkinderen en we hadden een van de vreselijkste dagen van ons leven toen onze dochter afscheid nam van Zack toen hij dood op de keukenvloer lag. Mijn vrouw en ik waren allebei in tranen.

Acht uur ‘s avonds liep mijn dochter naar boven om naar bed te gaan. Op dat moment realiseerden wij ons alle drie wat er gebeurde. Voor het eerst in vijf jaar liep Zack niet met haar mee naar boven. Ze keek ons aan met een blik vol angst en paniek.

Lees ook  Rossana Kluivert: Denk dat Jaap Jongbloed flauwvalt als hij ziet wat er allemaal niet klopt

Het was op dat moment dat mijn hond, die ook van mijn dochter hield maar niet op kon tegen Zack, opstond en naar haar toeliep. Hij gaf haar een duwtje met zijn kop en zette zijn poot op de eerste trede van de trap en keek haar aan. Ze liepen samen naar bed, terwijl mijn dochter haar arm stevig om hem heen had.

De volgende zes jaar, tot hij stierf, stond Sam elke avond bij de trap op haar te wachten..

DEEL dit bericht als je van hartverwarmende verhalen over pit bulls en hun baasjes houdt.

Jongen is er helemaal kapot van als iemand meer geld biedt dan hij voor de auto van zijn overleden vader. Dan geeft de man met de hoed hem de sleutels

Politie schiet hond DOOD die zijn dakloze baasje beschermde terwijl hij een epilepsie aanval kreeg