in

Hij werd verwittigd om niet met de jonge vrouw te trouwen, maar toen hij stierf, liet hij zien hoe slim hij is

De 68-jarige Fransman Marcel Amphoux leefde een heel teruggetrokken leven. Hij was heel rustig, en leefde erg sober. Hij had zelfs geen stromend water of elektriciteit in zijn huis.

Dankzij zijn eenvoudige levensstijl, had hij door de jaren heen een enorm fortuin vergaard en had veel bezittingen in de Alpen, in de buurt van Puy-Saint-Pierre, die hij van zijn ouders had geërfd.

Zoals een hotel op een populaire plek voor wintersporters en grond dat behoorlijk wat waard was.

Ondanks zijn enorme rijkdom zag Marcel er niet uit als een rijk man.

Om zijn rijkdom te delen met anderen, bouwde hij huizen voor vrienden en familie en liet daar iedereen wonen zonder huur te betalen.

In vrouwen was Marcel nooit erg geïnteresseerd. Maar toen hij in 2010 de 21 jaar jongere makelaar Sandrine Devillard uit Parijs ontmoette veranderde alles.

Vrienden en familie waarschuwden Marcel: Ze dachten dat Sandrine gewoon op zijn fortuin uit was. Ze zeiden dat hun ontmoeting niet toevallig was. Ze had Marcel op één van zijn stukken land bezocht, en toen hij dit weigerde te verkopen, nodigde ze hem uit voor een etentje.

Lees ook  Jutta Leerdam laat ons weer even genieten van wat heerlijke zomerse kiekjes!

Het onwaarschijnlijke paar viel duidelijk op. Een elegant geklede vrouw met een oude ruige man in gescheurde kleren.

Vanuit dat perspectief, was het waarschijnlijk dat Sandrine uit was op zijn geld, maar Marcel bekommerde zich niet om de geruchten over zijn leven en zijn geliefde.

Slechts een jaar later trouwde het paar in de Hautes-Alpes in het zuidoosten van Frankrijk.

Sandrine was erg gekwetst door het vermoeden dat haar achtervolgde, maar na het huwelijk, bleven er twijfels over haar ware gevoelens voor Marcel. Ze woonde namelijk nog in Parijs, terwijl

Marcel in zijn hut in de Alpen verbleef. Het stel ontmoette elkaar wel vaak.

Na de bruiloft, duurde het een jaar tot er een ongeluk gebeurde. Marcel was betrokken in een auto-ongeluk met twee vrienden van Sandrine, waarbij Marcel op tragische wijze stierf, maar de twee

vrienden overleefden. Opnieuw waren er veel geruchten dat Sandrine betrokken was geweest bij het ongeval.

Lees ook  Volwassenen maken oude kinderfoto's opnieuw. Het resultaat is hilarisch!

Hoewel ze van slag was bij de begrafenis, duurde het niet lang voordat ze alle vrienden van Marcel en zijn gezin verwaarloosde.

Maar toen gebeurde er iets dat niemand had verwacht. Marcel had namelijk een testament opgemaakt.

Marcel had al zijn bezittingen vlak voor zijn dood onder zijn vrienden en zijn familie verdeeld. De huizen werden nagelaten aan de inwoners van het dorp, terwijl het geld en de resterende bezittingen naar zijn familie en vrienden gingen.

Sandrine kreeg niets.

Het leek alsof Marcel uiteindelijk zijn vrouw toch had verdacht van minder mooie motieven om met hem te trouwen.

Sandrine beweerde echter dat de handtekening vervalst was, en ze begon een rechtszaak. Nu, vier jaar later, volgde de definitieve uitspraak, waarbij duidelijk was dat de handtekening authentiek en niet vervalst was.

Sandrine kreeg niets van het fortuin van Marcel. Dit waargebeurde verhaal past goed bij het gezegde: “Wie het laatst lacht, lacht het best.”

Deel dit artikel met je vrienden als je denkt dat Marcel een goede beslissing nam!

Puppy Rocky huilend gevonden in de achtertuin – zonder oren

Echtpaar valt in twee jaar samen 178 kilo af dankzij twee simpele regels en zijn nauwelijks herkenbaar