in

Hij voert de vogels elke dag om stipt acht uur, maar kijk wat er gebeurt als hij iets later komt

Jitesh Parmar staat bekend als “de man die met vogels praat”. Hij voert in de wintermaanden elke dag meer dan vijftig vogels in een park in Wales. De groep vogels zijn een zootje ongeregeld. Ze bestaan namelijk uit eenden, ganzen, zwanen en zelfs meeuwen. Elke ochtend om acht uur gaat Jitesh naar het meertje en voert alle vogels.

Jitesh had namelijk opgemerkt dat de vogels minder voedsel in de winter kregen terwijl er nog wel veel mensen in het park liepen, daarom nam hij het heft in eigen handen.

Lees ook  Honden van 2 onbekenden rennen naar elkaar toe in winkel, dan kijken eigenaars naar hun oren en beseffen de waarheid

In de onderstaande video zie je een ochtend waarin Jitesh aan zijn dochters zou laten zien hoe de vogels op hem wachten. Jitesh was echter iets later, het was inmiddels al kwart over acht en de vogels begonnen ongeduldig te worden. Daarom besloten zij alvast in de richting te lopen waarvan Jitesh elke dag kwam.

Lees ook  Dronken bestuurder rijdt zwangere moeder dood - de woorden van haar echtgenoot zijn hartverscheurend

Een motorist filmde het voorval terwijl de vele vogels de straat begonnen over te steken. Gelukkig is er ondanks de gevaarlijke situatie geen enkele vogel gewond geraakt.

Bekijk de video van de ongeduldige vogels hieronder en deel hem met je vrienden en familie op Facebook!

Dokters denken dat ze een gezonde baby hebben afgeleverd, als ze de navelstreng zien schrikken ze

Vader en zoon sterven in ongeluk, dan wordt zoon gereanimeerd en zegt het meest bizarre