in

Hij voedde een gorilla op, 6 jaar later, ontmoet hij zijn vrouw – ondanks de waarschuwingen gaat ze toch te dicht

Toen multimiljonair en beschermer van wilde dieren, Damian Aspinall zijn nieuwe vrouw voorstelde aan twee van zijn beste vrienden, dacht hij niet dat hij zich zorgen zou moeten maken dat een van hen haar zou stelen van hem. Zeker aangezien ze gorilla’s zijn!

Damien Aspinall bracht twee gorilla’s groot, Djalma en Ima, van het moment dat ze kleine baby-gorilla’s waren tot ze 12 jaar oud waren. Aan die leeftijd waren ze volwassen, en klaar om vrijgelaten te worden in de jungle.

Zes jaar later was het tijd om hen opnieuw te bezoeken, deze keer in hun natuurlijke habitat. Damien wilde ook zijn vrouw Victoria aan zijn twee oude vrienden voorstellen.

Damien Aspinall is eigenaar van een organisatie die wilde dieren beschermt, en doorheen de jaren heeft hij gewerkt met honderden verwaarloosde, gewonde gorilla’s waarvan sommigen geen familie meer hebben. Samen met andere dierenbeschermers hebben ze erg succesvol gerehabiliteerde dieren teruggebracht naar de jungle.

Lees ook  Mama ontwaakt uit coma om te horen te krijgen dat haar vier kinderen in huisbrand om het leven kwamen.

Doorheen deze job, heeft hij ze ook kunnen bestuderen, en heeft hij van ze kunnen leren. Ze schepten samen een onafscheidbare band.

Hij was zich echter wel bewust van het feit dat zijn vrouw niet dezelfde achtergrond had met de wilde dieren, en dus was hij best onzeker hoe Djalta en Ima zouden reageren op een onbekende persoon.

Damien en zijn vrouw trokken door de jungle langs een rivier vol met krokodillen, en het koppel geraakte eindelijk tot bij de plaats waar de gorilla’s hun nieuwe thuis hadden gemaakt. Als ze dichterbij kwamen bij de gorilla’s, wisten ze dat de wilde dieren niet altijd opgezet zijn bij vreemde mensen in hun territorium.

Benaderen ondanks waarschuwingen

Er bestond een kans dat de gorilla’s Damian niet zouden herkennen. Het was 6 jaar geleden sinds ze hem hadden gezien. Aangezien gorilla’s ongelofelijk sterk zijn maar ook agressief kunnen zijn, moesten ze erg voorzichtig benaderd worden.

Lees ook  Imke wil nooit meer met haar dronken vriendin op vakantie - Drank slaat bij haar in als een bom

Maar tot iedereens verbazing, verwelkomden de fantastische beesten hem met open armen.

Maar wat met Damian zijn vrouw?

Bekijk de video waarin de gorilla’s en de vrouw elkaar voor de eerste keer ontmoeten. Een ontmoeting om nooit meer te vergeten!

Ik denk dat we vol vertrouwen kunnen zeggen dat Ima en Djalta “goedkeuring” hebben gegeven voor Damien zijn nieuwe vrouw. Zoveel goedkeuring dat ze haar zelfs wilden houden!

Vele dieren kunnen mensen herkennen die voor hen gezorgd hebben.

Sommigen geloven dat het alleen met huisdieren gebeurt, zoals honden en katten, maar deze video toont ons dat de band tussen mens en dier echt sterk kan zijn.

Deel deze geweldige video op Facebook als het ook jou geraakt heeft!

Dieren Puppy treurt in het asiel, totdat ze wordt herenigd met de brandweerman, die haar van mishandeling redde

Familie wilde hun kleine puppy laten inslapen, maar daar stak de dierenarts een stokje voor