in

Hij stond op het punt te trouwen met zijn geliefde, maar toen onthulde hij een GROOT geheim…

Nadat Kevin een van zijn benen verloor, belandde hij in een rolstoel. Maar toen ontmoette hij Kim, de liefde van zijn leven. Wat Kevin vervolgens deed op hun bruiloft liet iedereen in tranen achter!

Kevin brak 13 jaar geleden op ongelukkige wijze een been waarna een zenuwziekte volgde. Hij moest elke maand naar het ziekenhuis en volgens de doktoren was dit een van de ergste gevallen die in tijden hadden gezien. Uiteindelijk moest zijn been worden geamputeerd en Kevin belandde voor altijd in een rolstoel.

LEES OOK!
Pasgeboren baby gedumpt in veld, zit helemaal onder de mieren- en muggenbeten.

Hij zag het leven niet meer zitten, tot hij Kim ontmoette. Het maakte Kim niets uit dat hij in een rolstoel zat; ze zag immers de liefde van haar leven en niet de rolstoel. Ze kregen al snel een relatie en na jaren samen te zijn geweest, besloten ze te gaan trouwen.

LEES OOK!
Besmettingen na feest in Duits restaurant opgelopen naar achttien

Op hun bruiloft had Kevin een grote verrassing gepland voor zijn toekomstige vrouw. Ze had niets door, maar toen ze richting het altaar liep, onthulde Kevin zijn grote geheim. Hiermee verraste hij niet alleen Kim, maar ook de bruiloftsgasten! Bekijk in de onderstaande video hoe Kevin zijn bruid wist te verrassen en vergeet deze prachtige video niet te delen met je vrienden op Facebook. In de naam van de liefde!

Ze zijn sinds 1985 niet meer naar de kapper geweest. Hun transformatie zal je verbazen!

Baby (1) van eerste verdieping flat gegooid in Ridderkerk