in

Hij maakte een grap in de sneeuw – maar toen werd ook de politie voor de gek gehouden en kreeg hij een “boete”

Men zegt soms dat hoe ouder iemand wordt, hoe gekker ze worden. En dat is zeker het geval voor Simon.

Nadat een sneeuwstorm 36 cm sneeuw had achtergelaten in Montreal, Canada, besloot Simon Laprise dat dit het perfecte moment was om een grap uit te halen, en iedereen voor de gek te houden.

Met de hulp van een beetje creativiteit en dicht opeengepakte sneeuw creëerde hij een real-time sneeuwwagen. Het was zijn bedoeling om de sneeuwruimers een poets te bakken. Maar het waren niet alleen de sneeuwruimers die hij te grazen nam. Twee politieagenten kwamen het “voertuig” namelijk inspecteren, en ze vonden zijn actie toen geweldig, zo schrijft BILAR.

Lees ook  Kinderen van 1 en 3 jaar oud doodgestoken

Ze kwamen het voertuig inspecteren omdat het illegaal is om op die plek te parkeren. Ze ontdekten toen dat iemand hen in de maling had genomen. En toen besloten ze om mee te spelen, en daarom schreven ze een “parkeerboete” voor Simon. Ze schreven echter het volgende op het briefje:

Lees ook  Híerdoor is Elke van Temptation Island zoveel afgevallen

– Je hebt onze avond gemaakt, hahahaha.

Iedereen heeft eens goed kunnen lachen met de grap van Simon, en zijn verhaal werd toen ook gedeeld op de sociale media. Simon werkt als kunstenaar en hopelijk kunnen we dus nog meer sculpturen van hem verwachten!

Deze familie dacht dat hun hond was verdwenen totdat hij terug thuiskwam met een briefje rond de nek

De husky’s werden achtergelaten samen met een bak eten, speeltjes en een trieste brief