in

Hij koopt maaltijd voor dakloze man. Ogenblikken later herkent hij foto in auto en barst in tranen uit.

Dit verhaal zal je doen beseffen hoe verbonden we allemaal zijn. Johnny Cavazos had enige tijd geleden een ongelofelijke ervaring. Op een avond kon hij niet slapen, dus besloot hij om enkele eigendommen van zijn familie te controleren. Hij reed met een auto die ooit nog van zijn vader geweest was. De vader overleed in juli 2015. Het voertuig had sentimentele waarde, samen met tal van spulletjes van zijn vader in de auto.

Dat zorgde ervoor dat de auto een levende herinnering aan zijn vader was. Terwijl Johnny rondreed, merkte hij dat er puin lag op een van de eigendommen.

Hij begon het op te ruimen door het afval in de laadbak van zijn auto te laden. Dan merkte hij van op een afstandje een man op die dichterbij kwam.

De man was een beetje slordig en mankte een beetje. Hij zag er dakloos uit, maar benaderde Johnny en bood hulp aan. Men zou denken dat de man in ruil geld verwachtte, maar dat was niet het geval. Hij vroeg helemaal niets terug, hij zei alleen maar dat hij “wilde helpen.”

De vreemde bekende dat hij dakloos was en erg veel honger had. Hij zei dat hij ’s nachts in de buurt van een kerk slaapt, achter een Mariastandbeeld. Dat was de enige plek waar hij zich echt veilig voelde. Hij had al verschillende dagen gewerkt, maar de man die hem ingehuurd had liet hem zonder eten en water achter, en betaalde hem nooit.

Lees ook  Bridget Maasland trekt grote ogen met doorzichtig truitje!

Cavazos was maar al te blij om de man naar een “Whataburger” te rijden en bestelde de grootste maaltijd voor hem. De dakloze man protesteerde aanvankelijk omdat hij het eten niet kon betalen. Hij toonde Johnny de inhoud van zijn zakken: enkele droge koekjes, een rozenkrans en 16 cent kleingeld.

Bijna beledigd door de veronderstelling van de dakloze man dat hij zelf zou moeten betalen, kocht Johnny de maaltijd. De hongerige man bad voor het voedsel uit te pakken, en bood Johnny dan de helft van zijn hamburger aan, wat hij weigerde.

Toen ze reden, en terwijl de man aan het eten was, sloegen ze een praatje. De vreemde merkte op dat Johnny een mooie auto had en Johnny legde uit dat hij van zijn overleden vader was geweest.

Hij toonde de man het begrafenisprentje met de foto van zijn vader. De man bekeek de foto en nadat hij de bril van Johnny geleend had kon hij het beter zien. Dan werd de dakloze man plotseling erg emotioneel.

Lees ook  Insta-modellen vergissen zich in chemisch meer. Sommige zijn doodziek!

Hij herkende de vader van Johnny, Juan Cavazos Sr. en zijn vrouw Araceli. Ze leidden de apotheek in Olmito genaamd Price Village Pharmacy.

De vreemde legde uit dat hij jaren geleden in Mexico woonde en dat zijn dochter aan het sterven was. Ze had medicijnen nodig, maar die waren erg duur.

De diepbedroefde vader moest naar de apotheek over de grens en de familie Cavados toonden medeleven en deden wat ze konden voor de man en zijn zieke dochter.

De dakloze man zei dat hij en zijn vrouw het er vaak over hadden hoe ze dit vriendelijke koppel ooit konden terugbetalen. Een groot deel van de emotie was dan ook te wijten aan het feit dat de man nu moest vernemen dat Cavazos overleden was en dat hij hem nooit meer zou kunnen terugbetalen.

Johnny verzekerde de man dat hij zijn plicht al gedaan had. “Je hielp me het eigendom opruimen dat ze bezaten en je vroeg niets in de plaats terug.”

In zijn grafrede werd Juan Humberto Cavazos Sr, omschreven als een prachtige en genereuze persoon. De vriendelijkheid die hij op aarde toonde, heeft vandaag duidelijk nog altijd een impact.

Mama Begint pasgeboren tweelingen in het ziekenhuis te filmen. Dan ziet ze onverwacht detail en verstijft onmiddellijk.

Mama snottert onophoudelijk achteraan in de lift van het ziekenhuis. Wanneer de deuren opengaan, weet ze meteen wat haar te doen staat.