in

Hij bezocht een vervallen ziekenhuis en hoort plotseling geschreeuw. Wat hij dan ontdekt schokt iedereen.

Fotograaf Joshua Gold bezocht het vervallen ziekenhuis Leonard Hospital om foto’s te maken. Hij ging ervan uit dat hij alleen in het gebouw was en ging aan het werk. Maar plotseling hoorde hij een angstaanjagend geschreeuw. Hij was duidelijk niet alleen.
Het geschreeuw kwam van de derde verdieping. Joshua vond het nogal eng, zo in dit vervallen gebouw. Maar het bleek al snel dat er geen spook door het gebouw was, maar een dier in nood.

Joshua volgde de kreten en hoorde dat het geluid uit een ruimte achter een muur kwam. Hij beklom een stoel en probeerde in een diepe koker te zien waar het geluid vandaan kwam. De koker was echter stikdonker. Met zijn mobieltje probeerde hij wat licht te maken. Maar dat licht kwam niet ver genoeg. Uiteindelijk gaf hij het op en ging een ladder halen om beter in de ruimte te kunnen kijken.

Lees ook  Moeder stopt eindelijk met borstvoeding nadat haar dochter negen jaar oud werd.

Hij moest snel in actie komen want het geluid werd steeds zwakker. Met behulp van de ladder, zag hij over de muur. Beneden lag een klein katje, niet meer dan 4 weken oud. Nu hij wist hoe het er beneden uitzag, maakte hij snel een gat in de muur. Het katje was wanhopig en hongerig. En er zijn moeder was nergens te bekennen. Toen hij het gat had gemaakt werd hij begroet door de het liefste kopje dat je je maar kan voorstellen.

Lees ook  Ziekelijke viespeuk r*ndde bever aan die levenloos langs de kant van de weg lag.

De kitten was duidelijk doodsbang en doodop. Jozua wilde de kat meteen meenemen. Het enige wat dienst kon doen als doos was zijn lege coolbox. Hij pakte wat van zijn lunch en legde dit in de box, zodat de kitten in ieder geval alvast wat voedsel binnenkreeg. Toen het stel thuis aankwam gaf Jozua de kitten meteen te eten. Hij noemde de kitten Leonard. En zo te zien komt het allemaal goed met deze vondeling. Hij heeft het maar getroffen met deze doortastende fotograaf. Wat een geluk dat hij langskwam in het lege gebouw! Hieronder is de redding op film te zien.
Deel deze video met je vrienden om de geslaagde redding van Leonard te laten zien.

Puppy sterft nadat kinderen hem neersteken

Te vroeg geboren baby overleed nadat voedingstube per ongeluk in een ader werd gestoken.