in

Hier is het detail in een foto van Victoria Beckham dat mensen over de hele wereld in woede doet uitbarsten

Als een publiek persoon weet je dat alles wat je doet met een vergrootglas zal worden bekeken, maar toch was Victoria Beckham niet voorbereid op de storm aan kritiek die naar haar toe zou komen – en dit allemaal door een klein detail op een foto van haar dochter.

Iedereen kent het beroemde koppel die Victoria en David Beckham zijn. De zangeres van de Spice Girls en de voormalige voetballer van Manchester United zijn dan ook al enige tijd getrouwd.

Door hun beroemdheid worden bijna dagelijks nieuwtjes over hun leven in de media gedeeld, van het paar en ook van hun kinderen.

En nu is iedereen kwaad op Victoria Beckham – en dit door een detail op een foto van haar dochter Harper.

Riding in the sunshine ☀ kisses from Harper and her prince ? x #mummytime x

Een bericht gedeeld door Victoria Beckham (@victoriabeckham) op

Deze week reisde de zesjarige Harper samen met moeder Victoria, en onverwachts deelde de beroemdheid een foto op de sociale media.

Lees ook  Vrouw wil zwanger worden en begint medicatie te nemen. Dan kijkt dokter in haar buik en rent om hulp.

“Een ritje te paard in de zon”, zo schreef Victoria op Instagram en tagde de post met #mummytime in een afbeelding die in geen tijd over de hele wereld werd gedeeld.

Waarom?

De foto toonde aan dat het paard waarop Harper reed een kroon in de vacht had – en dit zorgde voor heel wat verontwaardiging bij de fans van de zangeres van de Spice Girls.

Lees ook  Moeder koopt speelgoed konijntje voor de begrafenis van haar pasgeboren baby, weken later kunnen artsen hun ogen niet geloven

Velen gaven in de commentaar aan dat het pijnlijk is om een paard bloot te stellen aan deze procedure en een logo in de vacht van een paard te scheren.

Anderen verdedigen Victoria echter en volgens de Daily Mail zal het voorval nu worden onderzocht door de PETA Animal Rights Organization.

Het valt dus nog te bezien wat de consequenties hiervan zullen zijn en welke gevolgen dit kan hebben voor het delen van dergelijke foto’s op de sociale media.

Wat vinden jullie? Is het oké om een logo in de vacht van een paard te plaatsen? Laat maar weten in de comments!

Aangespoelde potvis heeft meer dan 29 kilo vuilnis in zijn buik

Hij legt 4 plakjes tomaat in de grond – hier is de geniale truc om een ​​onbeperkte voorraad tomaten te kweken