in

Het nichtje van prinses Diana, Kitty Spencer, is ondertussen volwassen geworden, en zo ziet ze er vandaag uit

Prinses Diana was echt de prinses van het volk, ze was geliefd bij het hele Britse volk en dit om vele verschillende redenen.

En toen ze met prins Charles trouwde, werd ze een icoon van haar tijd en dankzij haar humanitaire betrokkenheid dragen veel mensen haar nog steeds in hun hart.

Ze werkte ook veel voor liefdadigheidsdoeleinden, bijvoorbeeld toen zij degene was die voor de verdediging van hiv- en aidspatiënten ging vechten. Ze werkte om het taboe rond dit soort ziektes weg te nemen.

Diana was echt de prinses van het volk, maar ze was ook een liefhebbende moeder.

Ze bracht altijd zoveel mogelijk tijd door met haar twee zonen, Prins William en Prins Harry. En vandaag, op zaterdag 19 mei trouwt Harry met zijn liefde Meghan Markle, en we kunnen garanderen dat Diana met echt trotse ogen neerkijkt op haar zoon vanuit de hemel.

Lees ook  Ontvoerde twintiger werd niet verkr*cht en v*rmoord: Dankzij 1 truc die haar moeder haar geleerd had

Hoewel het ondertussen meer dan 20 jaar geleden is dat prinses Diana ons heeft verlaten, vertellen haar twee zonen vaak in interviews over wat een geweldige bron van inspiratie hun moeder geweest is voor hen.

Er is ook Diana’s nichtje genaamd Lady Kitty Spencer, die net als Diana veel interesse heeft in mode. Hoewel ze nog maar zeven jaar oud was toen haar tante in 1997 overleed in een tragisch auto-ongeluk, was ze heel trots op Diana.

Kitty is de oudste van het gezin, en haar vader, Charles Spencer, is de jongere broer van prinses Diana. Zo is Kitty, die 27 jaar oud is, het nichtje van Prins Harry die zaterdag “Ja” tegen zijn toekomstige vrouw zal zeggen. En natuurlijk staat ze ook op de gastenlijst voor het koninklijk huwelijk.

Lees ook  Getrouwd koppel wachtte op kinderen niet wetende dat ze s*ks moesten hebben om een baby te maken

Kitty werd geboren in Groot-Brittannië, maar ze woonde voor een groot deel van haar leven in Zuid-Afrika, zo schrijft Vanity Fair.

Dit is hoe de moeder van Kitty eruitzag toen ze dezelfde leeftijd had.

En dit is hoe Kitty er vandaag uitziet. Kun je de gelijkenissen zien?

Kitty werkt nu als een model en het is niet zo moeilijk om te begrijpen waarom dit zo is. Net als haar tante doet Kitty ook veel aan liefdadigheid en is ze bijvoorbeeld ambassadeur voor een organisatie die dakloze jongeren helpt.

Deel het artikel alsjeblieft om hulde te brengen aan prinses Diana voor alles wat ze deed toen ze nog leefde!

88-jarige Justin Timberlake fan aan de grond genageld wanneer ze plotseling oog in oog met hem staat.

Kustwacht ziet een ‘zeeschildpad’ in het water, maar ontdekt dat het heel iets anders is