in

Het meisje geeft haar stervende zus in het ziekenhuis een kusje op de buik – en dan gebeurt er een wonder

Toen de tweede dochter van de familie Smith, Poppy, geboren werd moest zij de eerste maanden van haar leven doorbrengen op de intensive care afdeling van het ziekenhuis. De artsen hadden geconstateerd dat Poppy aan het Moebius syndroom leed, dat de ontwikkeling van de gezichtsspieren beïnvloedt, waardoor het moeilijk is om te eten en te praten.

Maar Poppy was een vechter, zo schrijft The Mirror.

De familie Smith zag dat Poppy iedere dag vooruitgang boekte op de intensive care, en ze kregen al snel hoop dat Poppy zich zou ontwikkelen als elke andere meisje waar dan ook.

Lees ook  Huisarts besmet met het coronavirus: “Hoesterig en benauwd, maar het is te doen”

Maar op een dag trof Poppy’s moeder haar in bewusteloze toestand aan in haar ziekenhuisbed. De artsen onderzochten het meisje en moesten de ouders vertellen dat de longen van Poppy met vloeistof waren gevuld. Haar hersenen waren ook beschadigd, en als haar toestand nog meer zou verslechteren, waren de dokters bang dat ze dit niet zou overleven.

Op Kerstdag waren de familie Smith met hun oudste dochter op de intensive care. Poppy’s oudere zus besloot om met haar te spelen, en gaf haar een harde “scheet” kus op de buik. Toen gebeurde er iets dat niemand in de kamer voor mogelijk had gehouden: Poppy glimlachte voor het eerst in haar leven.

Lees ook  Pijnlijk: Wesley Sneijder doet boekje open over Yolanthe!

Vanaf dat moment begon Poppy’s conditie beetje bij beetje te verbeteren.

Niemand kon het wonder uitleggen, maar dat kon de familie Smith niet schelen. Ze waren gewoon blij om Little Poppy zo te zien.

Twee maanden later, mocht Poppy mee naar huis.

De familie Smith geniet nu van ieder moment dat ze met Poppy door mogen brengen. En Poppy’s grote zus kan nu elke dag met haar kleine zusje spelen. We wensen de familie alvast veel sterkte!

Mama denkt dat ze haar kwijt is. Dan reageert haar dochter voor de eerste keer op haar stem.

Amerikaans echtpaar viert deze maand een zeer zeldzaam jubileum: hun 85-jarig huwelijk