in

Het lijkt (alweer) over te zijn tussen André Hazes en Monique Westenberg

Drama in paradise voor André Hazes en Monique Westenberg. Al een tijdje gaan er geruchten dat het niet goed gaat tussen de twee. André zou zijn vreemdgegaan, waardoor er (opnieuw) een einde is gekomen aan deze relatie. Tot nu toe is daar niets van bevestigd, maar een Instagrampost van Monique wijst er toch op dat het niet goed gaat…

Op dit moment zijn André en Monique samen op vakantie in Spanje. Er is echter niet één foto van hen samen te zien, terwijl de twee wel continu op social media actief zijn. Dat is opvallend, maar hoeft natuurlijk nog niets te betekenen. Althans, dat dachten we tot Monique deze foto plaatste:

Lees ook  10 ouderen geven een definitief antwoord – zo zullen je tatoeages eruitzien als je ouder bent

In de reacties is te lezen dat fans zich inderdaad zorgen maken. Een greep uit de reacties:

“Iedereen heeft een mening als je bekend bent en dat valt niet mee! wat belangrijk is jullie jongen en de liefde die jullie beide altijd aan hem zullen blijven geven! ?♥️? Monique je bent mooi mens en een goede moeder. Er is maar 1 hele grote verliezer en die gene weet zelf wel wat hij zal moeten missen! Hij is nog heel erg jong en moet nog veel leren! Werk is belangrijk maar je gezin komt voor alles! Anders had je er niet aan moeten beginnen! Dus use your brains en kies voor jouw gezin.”

Lees ook  Familiehond sleept vader mee naar dam – zijn hart slaat een slag over als hij ziet wat er in het water drijft

“Na de roddels van afgelopen week, klinkt dit niet best. Ik gun je de wereld en nog zoveel meer. You stood by your man! Hopelijk heeft hij hetzelfde gedaan.. ❤️”

Wij hopen dat André en Monique er samen uit komen. Hopelijk blijft het allemaal bij een roddel en genieten de twee (dat kan namelijk ook zonder foto’s) heerlijk van hun vakantie.

Auto te water in Leimuiden, twee mensen overleden

Joshua van EOTB kreeg een extreem s*ksverzoek