in

Het is eindelijk zover: Dr. Phil keert weer terug op tv!

Wat moeten we ook zonder Dr. Phil?

Voor velen was een aflevering Dr. Phil vaste prik in de namiddag. In het praatprogramma geeft hij zijn gasten advies over hun problemen en probeert hij tot een oplossing te komen. Echter verdween het programma van de Nederlandse televisie, maar Dr. Phil-fans kunnen opgelucht ademhalen: binnenkort schittert de Amerikaanse tv-psycholoog weer op de buis. Nog even en we kunnen weer nieuwe afleveringen kijken.

Lees ook  Dierenopvang verlaat terrein na zoveelste dierenmishandeling: 'Dit is echt een trap in mijn ziel'

RTL Live

Tot begin dit jaar konden liefhebbers van het praatprogramma van Dr. Phil zich iedere middag tussen vijf en zes voor de buis nestelen voor een nieuwe aflevering. De heftige zaken die Phillip McCraw behandelde in zijn show en zijn wijze raad hielden velen aan de buis gekluisterd. Op RTL 4 was het programma te zien tot afgelopen maart. Met de start van RTL Live moest Dr. Phil plaatsmaken voor een ander format. Zijn populaire show werd toen vervangen voor herhalingen van RTL-programma’s. Dit tot groot verdriet van fans van het programma.

Lees ook  Vader & moeder begraven peuter tot nek in het zand om van bil te kunnen gaan in de zee.

Uitzendingen

Gelukkig hoeven we niet lang meer zonder de wijze raad van de psycholoog. Vanaf 1 januari kunnen we weer iedere werkdag genieten van een nieuwe aflevering. Dit keer verschijnt de psych niet op RTL 4, maar op RTL 5 om 17.30.

Verschrikkelijk: man geeft zijn hond dit anti-vlooienmiddel en moet haar laten inslapen

De man vindt een gouden ring bij het paddenstoelenzoeken. Als hij hem beter bekijkt ziet hij iets wat hem de tranen in de ogen brengt.