in

Het gezin verhuisde, maar ze lieten hun honden achter

Een gezin in Amerika besloot om te verhuizen en hun twee honden in een plaatselijk asiel achter te laten. Dat is al vele malen beter dan sommige verhalen die we horen over achtergelaten honden, maar alsnog erg naar voor de hoonden.

Het asiel had geen enkel probleem met het vinden van een nieuw thuis voor het jongere hondje van het gezin, maar ze hadden het een stuk lastiger met de hond genaamd Envy. Envy is een 4-jarige pittbull-mix en hij moest voor een lange tijd in het asiel blijven.

De familie van Envy vertelde niet veel over het achtergrondverhaal van Envy, toen ze hem naar het asiel brachten. Het was echter duidelijk dat Envy niet altijd een goed leven heeft gehad.

Kabrina Marchant, die Envy in haar gastgezin heeft opgenomen, vertelde aan The Dodo:

“Ze heeft in allerlei weersomstandigheden buiten vastgeketend moeten doorbrengen.”

Kort nadat ze aankwam bij het asiel kreeg Envy een serieuze en besmettelijke longontsteking. Er werd overwogen om de hond in te laten slapen, aangezien er een hoge kans was dat andere honden besmet zouden raken.

LEES OOK!
Pasgeboren baby gedumpt in veld, zit helemaal onder de mieren- en muggenbeten.

Kabrina Marchant en de New York Bully Crew hebben echter net op tijd aangeboden om de zorg van de hond op zich te nemen, waarmee ze het leven van de viervoeter hebben gered.

Sinds Envy in een gastgezin is geplaatst, gaat het een stuk beter met haar. Ze wordt beschreven als een speelse en vriendelijke hond. Katrina is nog op zoek naar een liefdevol thuis waar Envy de rest van haar leven kan spenderen.

Het verhaal van Envy kwam vervolgens in de Amerikaanse media, waarna meerdere mensen hebben aangeboden om de hond te adopteren. Dat snappen we wel al we de onderstaande video zien. Is ze niet prachtig?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

ENVY UPDATE?Beautiful Envy is a lovely girl and is making great progress with her health and her manners! We are looking for a foster or better yet, adopter for Miss Envy! Please help NYBC and consider helping so we can continue to save more lives! ?Please consider applying to adopt or foster or contributing to Envy’s care and medicine. To apply or donate, please visit Saved From Shelters at www.nybullycrew.org ?Envy left Brooklyn ACC and took her Freedom Ride to our amazing fosters-@pibbles_plantation!  She had a terrible upper respiratory infection so she will be isolated until she is feeling better. Because of her condition, she was AT RISK, but lucky for Envy, NYBC was able to commit to her and get her a life saving foster home.  Envy was surrendered by her owner due to relocating their residence a unable to take her with them. Envy is a stunning tri-color female that came from a pet store. We are told that Envy loves balls and toys and have a wrinkly, wiggle butt! #envynybc #savedfromshelters #savepits #adoptdontshop #nybcfosters

Een bericht gedeeld door New York Bully Crew®️ (@newyorkbullycrew) op

Meisjes pesten zwaarlijvige man in McDonald’s: Seconden later krijgen ze keiharde verdiende loon

Dakloze jongeman (20) mag stationshal Groningen omruilen voor hotelkamer tijdens kerstdagen