in

Hertje sluipt naar meisjes die buitenspelen. De volgende beweging van het dier doet papa om z’n camera rennen.

In het gras spelen is een ritueel waar heel wat kinderen dol op zijn. Dat is waarom papa besloot om alle bladen op een grote hoop te gooien zodat zijn dochters wat plezier konden hebben! Ze hadden echter geen idee dat er een donzige vriend op de loer lag en een manier bedacht om mee te doen. Godzijdank had papa zijn camera bij de hand om dit speciale moment te vereeuwigen.

Lees ook  Dit kleine meisje verdween in 2007 – 9 jaar later krijgen de ouders deze SCHOKKENDE nieuws te horen.

Eenmaal de meisjes in de bladen begonnen te spelen, kwam er voorzichtig een hertje dichterbij. Ze wilde ook wat plezier maken! In plaats van weg te lopen van het nieuwsgierige diertje maakten de meisjes er het beste van.

Samen rollebolde het trio in de hoop bladen!

Volgens de Wildlife Animal Control website is dit soort van vriendelijk gedrag tussen kleine meisjes en herten extreem zeldzaam. Normaal zullen herten zich alleen comfortabel voelen bij mensen als ze dat van kleins af aan gewend zijn.

Lees ook  Miljard dieren dood bij bosbranden, buidelmuis waarschijnlijk uitgestorven

Bekijk de hartverwarmende interactie hieronder!

Olifant bevalt in het midden van een safari. Maar kijk het ongelofelijke moment waarop kudde plotseling komt aangestormd.

Restauranteigenaar is failliet na het overlijden van zijn vrouw. 1 maand later krijgt hij briefje van de politie en barst in tranen uit.