in

Hert ziet een “ongewoon” dier in de achtertuin, wat er dan gebeurt is erg leuk om te zien!

In de winter, wanneer het sneeuwt, is een sneeuwpop bouwen een van de leukste dingen die je buiten kan doen. Het maakt niet uit of je een kind of volwassene bent, een sneeuwpop maken is leuk voor jong en oud.

Eerst de ballen rollen die het lichaam vormen en dan knopjes, steentjes, takjes en een wortel vinden om het lichaam af te maken. Eens in je leven moet je wel een sneeuwpop bouwen, want het is hartstikke leuk om te doen.

Lees ook  Rouwende mama smeekt inbrekers om gestolen as van overleden zoontje terug te brengen.

De sneeuwpop in de onderstaande video werd helaas kapot gemaakt. Door een hert nog wel! Het hert ziet de lekkere wortels liggen op het hoofd van de sneeuwpop en eet hem helemaal kaal! Een ander hert komt even later kijken wat er aan de hand is, maar moet er niets van hebben en gooit de sneeuwpop direct om.

Lees ook  Zwangere chihuahua pronkt met gigantische buik en onthult een nog groter geheim bij de geboorte

De video is een echte internet hit geworden en is inmiddels meer dan een miljoen keer bekeken in een week tijd en dat snappen we heel goed!

Bekijk het zelf in de onderstaande video. Als je het een toffe video vindt, vergeet dan niet het artikel te delen met je vrienden en familie op Facebook!

Gemeente weigert trap voor oudere te bouwen dus deze man neemt het heft in eigen handen

Vrouw ziet huilende man noodgedwongen geschenk in vuilbak van luchthaven gooien – wat ze eruit haalt breekt haar hart