in

Heroïsche hond ziet zijn maatje bijna verdrinken in zwembad, maar dan grijpt hij in

Dieren, waaronder vooral honden, kunnen echte helden zijn. Denk aan politiehonden, zoekhonden en blindengeleidehonden. Echter kan een ‘normale’ hond ook als echte held optreden. Dat was het geval, toen de hond Remus bijna zijn beste maatje Smokey in het zwembad zag verdrinken, schrijft The Dodo.

Remus en Smokey zijn al erg lang beste maatjes. Op die dag was de hond Remus op bezoek bij zijn maatje. Smokey is niet een goede zwemmer. Normaliter blijft hij alleen in het ondiepe gedeelte van het zwembad, onder toezicht van zijn baasjes.

Dit keer was het echter misgegaan, de hond was in het diepe gedeelte van het zwembad gevallen. Zijn baasjes waren binnen en hadden niet gemerkt dat de hond in het zwembad was gevallen. Het lukte Smokey niet om op eigen kracht uit het zwembad te klimmen. Smokey raakte in levensgevaar en was bijna aan het verdrinken.

Lees ook  Roxeanne Hazes post zéér pikante foto’s op haar social media accounts

Op dat moment handelde Remus als een echte held. Hij sprong in het water en hielp om zijn maatje weer op het droge te krijgen. Het is goed te zien dat de hond duwt om zijn viervoetige vriend te redden. Het heroïsche moment is ook nog eens op camera vastgelegd.

Lees ook  De 23-jarige Sativa verdient 5.000 euro per maand

Even later vond ze familie Smokey zeiknat terug in de woonkamer, wat ze erg apart vonden aangezien hij helemaal niet van zwemmen houdt. Ze besloten om de videobeelden te bekijken en zagen toen wat er was gebeurt. De baasjes waren onder de indruk van de actie, maar vooral ook geschrokken.

Deze video bewijst zonder meer dat honden echte helden kunnen zijn. Kijk snel de video hieronder en deel het bijzondere moment met je vrienden en familie!

Zieke moeder met Alzheimer is haar dochter vergeten, dan zegt ze 3 woorden die de dochter in shock achterlaten

Zoontje besluit dat huwelijksaanzoek ideaal moment is om een plasje te doen