in

Heldin gevonden die trucker na ernstig ongeluk op de A1 te hulp schoot

Verleden week maandag kreeg een collega van John Muijtens een ernstig ongeluk op de A1 bij Ughelen (nabij Apeldoorn). Zijn truck kreeg een klapband en de man raakte ernstig gewond, beschreef John op zijn Facebookpagina.

De man zat drie kwartier bekneld in de cabine. Verschillende omstanders probeerden hem te helpen, maar zonder succes. Toen is een vrouw met gevaar voor eigen leven, er zat nog zo’n 500 liter brandstof in de tank, in de cabine gekropen om hem te helpen.

Lees ook  11 vrouwen waarbij je niet kunt geloven dat de mooie & lelijke foto dezelfde persoon is

Terwijl de man bekneld zat belde ze, op zijn verzoek, zijn echtgenote. Johns collega is de vrouw voor eeuwig dankbaar en wilde haar graag persoonlijk bedanken.

Via zijn Facebookpost probeerde John de heldin te vinden om met haar in contact te komen. En dat is gelukt! Zoals hij schrijft: “De kracht van social media is bewezen, wij hebben deze heldin gevonden, ze heet overigens Samantha en verdient naar mijn mening een standbeeld!!”

Lees ook  Telefoonnummer 113 blijkt niet te werken: 26-jarige pleegt zelfmoord

Het is erg mooi om te zien hoe sociale media kan helpen in dit soort situaties. Heel veel respect voor het handelen van de vrouw in deze gevaarlijke situatie!

Paardenshampoo is dé nieuwe trend voor glanzend en gezond haar

Chauffeur vuilniswagen merkt net op tijd dat hondje vastgebonden in zak in de vuilniswagen zit