in

Heldhaftige vrouw neemt het op tegen 3 gewapende inbrekers en schiet één van hen dood.

Dit is geen geval van domme criminelen. Integendeel, deze zaak gaat over drie gewapende criminelen die geconfronteerd worden met een tot op de tanden gewapende vrouw! In de vroege uurtjes van 16 september braken drie mannen in een huis in. De bewakingsbeelden tonen hoe de drie mannen de deur inbeuken.

Deze criminelen waren gewapend maar dat was duidelijk niet voldoende.

De drie inbrekers beginnen de lichten aan te doen en in het huis te rommelen, maar weten precies niet meteen goed waar te beginnen. Plotseling verschijnt uit het niets een vrouw die op de inbrekers begint te vuren. De mannen slaan op de vlucht maar worden achterna gezeten door de razende dame.

Lees ook  Schokkende video: 6-jarige jongen gaat gewoon naar het toilet, dan doet lerares het ondenkbare.

Deze onbevreesde vrouw bleef op de inbrekers vuren tot ze verdwenen waren.

De politie bevestigde dat een van de overvallers op de oprit aan de gevolgen van een schotwonde overleed. De vrouw was zelfs niet de eigenares van het huis maar gewoon te gast om de nacht daar door te brengen.

Lees ook  Glennis Grace met grond gelijk gemaakt na opmerking over André Hazes!

De twee andere verdachten zijn nog op de vlucht en dat is meteen de reden waarom de politie de beelden van het incident heeft vrijgegeven.

DEEL deze heldhaftige dame met je vrienden op Facebook!

Pestkoppen treiteren tiener omwille van z’n uiterlijk. Maar nadat mama instemt met plastische chirurgie, ziet hij er helemaal anders uit.

Vader dwingt vrouw om “achterlijke” baby op te geven – Het antwoord van de zoon 29 jaar later doet de tranen in m’n ogen springen.