in

Heldhaftige politieagent breekt raampje van auto nadat peuter alleen en opgesloten werd achtergelaten.

De zomer komt met rasse schreden dichterbij. Hoewel er zoveel is om naar uit te kijken, zijn er ook dingen om te vrezen. Het lijkt erop dat we elk jaar dezelfde verhalen horen. Soms laat iemand een jong kind of zelfs een baby alleen achter in de auto. We hebben het niet over even stoppen bij het tankstation of niet, “Oeps, ik ben binnen iets vergeten, ik ben zo terug.”

We hebben het over mensen die gaan winkelen of op andere plaatsen binnen gaan en uren wegblijven.

Laat de verbaasde reacties maar komen. Want, echt? Echt?

Hoe vaak moeten we nog horen over kinderen die van de hitte in auto’s sterven vooraleer mensen er eindelijk mee ophouden? Het breekt mijn hart, maar gelukkig zijn er ook mensen die uitkijken voor dergelijke situaties.

Lees ook  Dorpelingen redden baby die door ouders levend begraven werd omdat ze dachten dat ze ‘behekst’ was.

Een agent uit Mt. Juliet in Tennessee (VS) werd als een held geprezen nadat hij een zwetende tweejarige uit een onbewaakte auto redde.

Iemand zag het kind en belde om hulp, en dat is wanneer deze heldhaftige politieagent tussenbeide kwam.

Het was een typische namiddag bij een lokale supermarkt. Maar een normale dag werd algauw een nachtmerrie toen een politieagent gedwongen werd om het raampje te breken om de panische peuter te redden.

Lees ook  Barbie krijgt nog 14.000 euro

De moeder van het kind, Mariam Banoub, was in de supermarkt met haar vierjarige. Ondertussen zat haar tweejarige zoon in de auto te krijsen.

De 30-jarige Banoub werd in de boeien geslagen. Ze werd aangeklaagd met verschillende misdrijven, waaronder kinderverwaarlozing.

Godzijdank voor deze barmhartige Samaritanen. Dit verhaal eindigde ermee dat de vader de kinderen mee naar huis kon nemen, maar niet iedereen heeft zoveel geluk.

Kinderen in een hete auto achterlaten is geen grap. En het is zeker het risico niet waard, of het nu voor 30 of 10 minuten is – je doet het gewoon niet.

Bekijk het videoverslag hieronder!

Soldaat ziet zijn dochtertje op FaceTime geboren worden nadat zijn vlucht is vertraagd

3-jarige jongen draagt politie-uniform tijdens begrafenis van gesneuvelde politieagent en houdt 2 uur de wacht als eerbetoon.