in

Heldhaftige daad van kassierster bewijst hoe sterk het moederinstinct is

Het moederinstinct is een van de sterkste krachten in het universum. Wanneer een moeder aanvoelt dat een kind in gevaar is, helpt het moederinstinct, of dit nu haar eigen kind is of dat van haar buurvrouw bijvoorbeeld. En dat zesde zintuig betekent dat moeders dingen kunnen zien vooraleer ze gebeuren.

Dat is precies wat er gebeurde toen Rebecca, een grootmoeder, aanvoelde dat er iets verkeerd was met een jonge moeder en haar baby in de winkel waar ze werkt.

Ze besefte onmiddellijk dat er iets niet juist was en hielp zonder verpinken en werd op slag een ware held.

Rebecca heeft het geluk dat ze een moeder en grootmoeder is. Tijdens de weekends werkt ze als kassierster in een winkel. Op een dag kwam een vrouw de winkel binnen met haar dochter Anabelle. Maar toen ze aan de kassa stond bij Rebecca, wist ze dat er iets grondig fout was.

Lees ook  Vrouw van 2 meter krijgt te horen dat ze “te lang” is om zwanger te raken – dan onthult de echofoto een ongelofelijk detail.

Rebecca keek naar de vrouw, Jessica, en zag iets uiterst ongewoon. De ogen van de moeder zag er echt onverschillig uit. Rebecca vroeg of ze zich goed voelde, maar kreeg geen antwoord. Dus besefte Rebecca dat ze iets moest ondernemen.

Zonder twijfelen nam Rebecca Jessica’s baby van haar weg, en plaatste het kind naast de kassa. Enkele seconden later zakte de moeder op de grond in elkaar en kreeg een epilepsieaanval. Rebecca hield de kleine Anabelle vast en belde een ziekenwagen.

Jessica hield niets over aan haar beroerte en dankzij Annabelle’s snelle handelen, werd Anabelle gespaard van een harde val.

Lees ook  Ongeboren baby lijdt beroerte in de baarmoeder. Maar mama krijgt het pas te horen wanneer hij 6 maanden oud is.

“Normaal krijg ik een of ander waarschuwingssignaal, waaraan ik weet dat ik een aanval zal krijgen. Maar een minuut later drink ik een slok van mijn drankje en voor ik het weet word ik wakker in en ambulance,” zei Jessica aan Inside Edition.

Nu wordt Rebecca als held onthaald. En de lieve moeder die ze is, voelt ze zich nog steeds schuldig dat ze Jessica niet heeft kunnen tegenhouden te vallen. Jessica dacht daar natuurlijk anders over.

“Je ziet gewoon dat ze een erg zorgende en lieve persoon is,” zei ze.

Wat een indrukwekkende redding van Rebecca. Haar sterke moederinstinct maakte echt een verschil die dag.

Moeders zijn gewoon top. Deel dit artikel met je vrienden zodat meer mensen kunnen horen over Rebecca’s heldendaad.

Hij stierf alleen in een verpleeghuis. Verpleegkundigen dacht dat hij niets van waarde had, tot zij dit zagen!

Toeristen denken dat dit schapen zijn, maar kijken dichter en beseffen dat het ijsberen zijn