in

Heldhaftige broer en zus tillen omgekantelde auto uit gracht om koppel en baby te redden.

Aan hun acties van eerder deze week te zien, zouden deze broer en zus een echt misdaad bestrijdend duo kunnen zijn.

Aaron Allen en Jolisa Jones, die beiden werken voor Ashley Furniture in Tampa, Florida, reden met hun bestelwagen over de snelweg toen ze een auto voor hen van de weg zagen glijden.

De auto tuimelde van de weg en belandde ondersteboven in een nabijgelegen gracht – en zonder aarzeling schoten de broer en zus in actie.

Lees ook  Onbekende probeert geld uit te nemen - voelt dan plots iets in zijn hand en snelt naar de bank

Terwijl ze het beschadigde voertuig benaderden, zagen ze dat er langs de passagierszijde water naar binnen sijpelde. Ze zagen een vastgegespt koppel en hun 11 dagen oude baby in de auto zitten.

Allen slaagde er niet in om het raampje van de auto met zijn vuist te breken, dus tilden hij en zijn zus de auto recht. Daarna wikkelde hij zijn T-shirt rond zijn vuist en sloeg de voorruit uit en kon het duo de familie in veiligheid brengen.

Lees ook  Man ligt 14 uur onder bed van vrouw nadat haar vriend thuiskomt

Het koppel was ongedeerd, maar de baby werd uit voorzorg wel naar het ziekenhuis overgebracht. Ondertussen zegt Allen dat hij gewoon deed wat hij hoopt dat iedereen zou gedaan hebben.

“Als ik me in die situatie zou bevinden, zou ik ook willen dat iemand me komt redden”, vertelde hij aan een nieuwszender. “Ik zou willen dat iemand me komt helpen.”

BEKIJK HET VIDEOVERSLAG HIERONDER EN DEEL DIT BERICHT OM DEZE HELDEN TE BEDANKEN!

Spookvrachtschip was bijna 10 jaar lang vermist. Dan duikt het plotseling op mysterieuze wijze weer op.

Vrouw die haar jeugd doorbracht met het opjagen en vermoorden van nazi’s overleden op 92-jarige leeftijd.