in

Held Anthony gebruikt zijn lichaam als schild om zijn klasgenoten te beschermen

Vorige week vond een verschrikkelijke schietpartij plaats op de middelbare school Marjory Stoneman Douglas in het Amerikaanse Parkland. Zeventien mensen werden meedogenloos doodgeschoten door een ex-leerling van de school, Nikolas Cruz.

Dankzij een aantal helden die met gevaar voor eigen leven handelden zijn er niet meer tragische doden gevallen. Een van die helden is de 15-jarige Anthony Borges, zoals ABC bericht.

Anthony gebruikte zijn eigen lichaam als schild om twintig van zijn medeleerlingen te beschermen tegen de kogelregen. Hij werd maar liefst vier keer geraakt.

Lees ook  Bel ons niet meer”, kreeg ze te horen van de politie. Een halfuur later werd Yana (36) doodgeslagen door haar ex

Toen de schutter met zijn dodelijke daad bezig was, was Anthony de laatste van de twintig leerlingen die hun klas weer invluchten. Hij probeerde met alle macht de deur op slot te doen, maar werd geraakt door een kogel. Toch bleef de held in de deuropening staan om het leven van zijn klasgenoten te redden. Ze hebben het allemaal dankzij hem overleefd!

Sherrif Scott Israel bracht een bezoek aan Anthony in het ziekenhuis en deelde een gezamenlijke foto op Twitter. Gelukkig is de dappere jongeman aan het herstellen, maar er is nog een lange weg, met enkele operaties, te gaan.

Lees ook  De 19-jarige ziet dat een blinde geld verliest en dat de vrouw achter hem het in haar eigen zak steekt. De beste reactie komt uiteindelijk van de kassamedewerker!

Mensen over de hele wereld hebben, via GoFundMe, inmiddels bijna 500.000 dollar in vier dagen geschonken om zijn familie te helpen met de medische onkosten.

Anthony heeft met ongelooflijk veel gevaar voor eigen leven eigenhandig het leven van twintig klasgenootjes gered. Wij hebben ontzettend veel respect voor zijn geweldige actie en wensen hem snel beterschap toe.

Vandalen laten voetafdrukken en graffiti achter op aangespoelde blauwe walvis.

Witte leeuw en witte tijger kregen zeldzame “lijger” welpen en ze zijn zo schattig om te zien