in

Helaas weer een tegenslag voor Gordon

Gordon zijn volgende droom is een hamburgerrestaurant te openen naast zijn koffietent Blushing. De logo’s zitten al op de ramen maar het is de vraag of het allemaal wel door kan gaan!

Het leven gaat niet over rozen. Gordon vertelde eind oktober dat hij wegens te weinig belangstelling de deuren van zijn Rotterdamse Blushing-vestiging moest sluiten. Volgens hem had dat voor een groot deel te maken met een gebrek aan parkeerplaatsen en ‘het openbreken van de Coolsingel’, waaraan zijn koffiezaak gevestigd was.

‘Het is vreselijk jammer, want ik geloofde echt in een dergelijk concept in Rotterdam,’ aldus Gordon, die eerder een vestiging van Blushing opende in Blaricum én Amsterdam. ‘We zijn met Blushing bezig om te groeien, maar als er een stagnatie zit, dan moet je die oplossen.

Dat heb ik nu gedaan. Ik leg de focus op mijn twee goedlopende zaken in Amsterdam en Blaricum en op andere mooie horecaplannen. Er gaat een deur dicht en er gaat vast weer een raam open.’

Hiermee bedoelde Gordon het openen van zijn nieuwe hamburgerrestaurant The Burger Room in het centrum van Amsterdam, naast Blushing. Met The Burger Room, waar o.a. ook verschillende tosti’s op de menukaart zullen komen.

Ook heeft hij bij de gemeente Amsterdam een vergunning aangevraagd aan om boven het restaurant 3 luxe appartementen te realiseren. ‘Gordon zal zelf in het bovenste appartement gaan wonen, op de vierde etage,’ wist een bron Story al te melden.

‘De overige etages zullen verhuurd worden voor een bedrag van minimaal 2.000 euro per maand.’

Vermoorde moeder van acht kinderen lag verstopt achter stapelbed

Man staat doodsangsten uit als blijkt dat hij niet is vastgemaakt aan deltavlieger