in

Heftigste Temptation Island momenten: dit zijn ze allemaal

Heftigste momenten Temptation Island: we zijn in de archieven ingedoken voor hele oude beelden die je nooit eerder hebt gezien én momenten die zo intens waren dat je het sowieso nog weet. 

De heftigste Temptation Island momenten blijven je voor altijd bij, maar het kan zijn dat je sommige akkefietjes nooit eerder gezien hebt, bijvoorbeeld omdat ze meer dan tien jaar geleden plaatsvonden. Temptation Island is al sinds 2002 op tv te zien en ik hoef je vast niet te vertellen dat er een heleboel mis is gegaan sindsdien. Onderstaand vind je een selectie van nieuwe, maar ook hele oude beelden die allemaal in het rijtje van heftigste momenten Temptation Island horen! Op willekeurige volgorde weliswaar, want ik kan er écht niet over oordelen welk moment het heftigst was.

De heftigste Temptation Island momenten OOIT
Steve & Sandy (2010)

Steve is met zijn vriendin Stefhanie naar Temptation Island gekomen, maar daar krijgt hij plots te maken met zijn eigen verleidersinstinct. Hij richt zijn pijlen op verleidster Sandy, maar die zit niet per se op Steve te wachten. Ze probeert hem af te wimpelen, maar Steve wil het echt heel, heel graag en smeekt Sandy om met hem het bed te delen. Oei, oei, oei.

Lees ook  Dit kleine meisje verdween in 2007 – 9 jaar later krijgen de ouders deze SCHOKKENDE nieuws te horen.

Steve & Stefhanie (2010)

Steve was op zijn zachtst gezegd een opvallende deelnemer van Temptation Island. Hij kwam naar het eiland met zijn liefje Stefhanie, maar of hij nou echt zo gelukkig was met haar? Hij geeft tijdens een kampvuur aan dat zijn vriendin best wat kilootjes kwijt mag en dat hij haar daar regelmatig mee pest “in de hoop dat ze er een beetje aan gaat werken natuurlijk.” Hier krijg ik écht rillingen van.

Gringo & Ciska (2007)

Gringo speelde een spelletje met verleidsters waarbij dobbelstenen hen vertelden welk lichaamsdeel er gekust, gelikt, gebeten of gezogen mocht worden. Gringo was dus zelf niet al te braaf, maar zijn liefje Ciska ging nog een stapje verder: zij deelde het bed met niet één, maar twee verleiders. Vanaf 1:50 zie je hoe Gringo reageerde na het aanschouwen van dit ware Temptation-trio.

Gringo & Melissa & Elynn (2007)

Daar is Gringo weer! Dit keer heeft hij keuzestress, want zijn relatie met Ciska is naar eigen zeggen over, maar dan staat het volgende dilemma alweer voor de deur: gaat hij Temptation Island verlaten met Melissa of met Elynn (“die nieuwe, van het diner”)? Wie moet hij pakken? Lastig hoor.

Lees ook  Vluchteling slaat vrouw met hamers nadat hij gezien had wat ze vergeten was …

Interessant feitje: Gringo en Ciska zijn na Temptation wel getrouwd (maar inmiddels ook weer gescheiden).

Ayse & Haroon (2016)

Haroon dacht dat hij alle dingen die hij niet mocht doen van zijn vriendin Ayse buiten het oog van de camera had gedaan. Helaas had hij dit niet helemaal goed ingeschat, waardoor Ayse beelden te zien kreeg waar ze woedend van werd. En Haroon maar volhouden dat hij niets verkeerd deed…

Herbert & Jolien (2017)

Vorig jaar liep het een beetje uit de hand bij Herbert en Jolien. Jolien maakte zich constant zorgen over haar liefje Herbert, want die had het wel erg gezellig met verleidster Saartje. En dus kuste ze met een ander, maar een ‘wraaknemer’ als Herbert is, heeft hij vervolgens sex met Saartje. In dit fragment zie je het moment waarop de twee elkaar weer zien. Heftig.

 

Krijg jij ook geen genoeg van Temptation Island en wil je al het drama, de roddels en nieuwtjes meekrijgen?

Papa kreeg een erg ongewoon voorschrift voor zijn 2-jarige. Nu vragen andere ouders er ook om.

Tiener neemt perfecte wraak na te worden vernederd voor haar gewicht