in

Heftige aflevering Hotter Than My Daughter: Simone stak toenmalige vriend dood

Reacties van kijkers Hotter Than My Daughter lopen uiteen over kandidate Simone
Gisteravond was de tweede aflevering van Hotter Than My Daughter op RTL 4 en het was er eentje waar veel kijkers niet over uitgepraat raken. De excentrieke 56-jarige moeder Simone werd opgegeven door haar dochter, maar het is niet haar uitgesproken uiterlijk waar de kijkers kritiek op hebben.

Simone deelt dat ze tweeënhalf jaar in de cel heeft gezeten wegens m*ord.

Pikante fotoshoots
Dochter Kelsey (22) is het zat dat haar moeder zeer schaars gekleed de straat op gaat. Daarnaast vindt moeder Simone het leuk om pikante fotoshoots te doen, om vervolgens deze foto’s openbaar op Facebook te plaatsen. Kelsey schakelt de hulp in van presentatrice Patty Brard. Wanneer Patty op bezoek is bij Simone en Kelsey in Den Helder, komen er een aantal bijzondere dingen aan het licht. Zo staat Simone op 56-jarige leeftijd regelmatig in nietsverhullende kleding voor de camera, heeft ze flink wat tatoeages en piercings in haar gezicht en tatoeëert ze haar eigen make-up met een thuispakket besteld via Ali Express. Patty vraagt zich dan ook af: “Dit is toch niet wat je wil?”

Lees ook  Vrouw lastiggevallen door potloodventer

Heftig verleden
Er blijkt meer achter het opvallende uiterlijk van Simone te schuilen. “Er is nooit iets goed gegaan.” Zo vertelt ze dat ze op 29-jarige leeftijd een vriend in huis haalde die net uit de gevangenis kwam. “Hij was erg agressief en elke keer was ik bang als hij thuiskwam.” De angst putte haar zo erg uit, dat ze op een dag een mes heeft gepakt en hem heeft neergestoken. “Ik wilde hem aan het schrikken maken.” Ze was uit het huis gevlucht en eenmaal op het politiebureau hoorde ze dat hij was overleden. Simone moest voor haar daden tweeënhalf jaar de cel in.

Metamorfose Hotter Than My Daughter
Vanwege het heftige verleden van Simone heeft ze naar eigen zeggen haar emoties en gevoel uitgeschakeld. Ze doet nu alleen nog maar wat ze zelf wil nu haar kinderen ook allemaal uit huis zijn. Tijdes de metamorfose in Hotter Than My Daughter geeft ze ook niet bepaald gemakkelijk toe. Haar haar wil ze niet geknipt hebben en de kleding die ze aankrijgt vindt ze niet om aan te zien. Uiteindelijk mag het eindresultaat er zeker zijn!

Lees ook  Dood in het verpleeghuis (4): Daar gaat mijn moeder, in een bodybag

Twitter
Op Twitter raken de kijkers na de aflevering van Hotter Than My Daughter niet uitgepraat over de excentrieke Simone en haar heftige verleden. Een deel van de kijkers begrijpen Simone en de reden waarom zij destijds haar toenmalige agressieve vriend d*odstak. Toch zijn er ook kijkers die het belachelijk vinden dat RTL haar een podium geeft. “Waar zijn jullie mee bezig?”, zo is een van de reacties van een Twitteraar.

Na zoveel maanden is het echt tijd om je ondergoed te vervangen

Tiener laat hond uit als ze schreeuwen uit kofferbak hoort – politie vindt er vastgebonden man in