in

Heftig: vrouw (38) wil hond redden uit ijskoud water maar valt en verdrinkt zelf

Tracy Cashman, een 38-jarige moeder, vertrok zaterdagavond om half negen vanuit huis om haar hond Lola uit te laten. Lola kwam na een korte tijd drijfnat weer thuis aan, maar Tracy keerde nooit terug.

De brandweer vond haar lichaam later onder het ijs in een nabijgelegen park en gaat ervan uit dat Tracy Lola heeft geprobeerd te redden toen de hond in het water viel.

Instinct
“Als de hond het moeilijk heeft, duikt ze zo het water in om de hond te redden”, vertelt Tracy’s moeder Rhonda Moore. “Of het nu haar hond was, de hond van iemand anders of een kind. Ze zou dit altijd gedaan hebben. Dat was haar instinct.”

Lees ook  Vrouw dat al meer dan 24 uur voor dood is verklaard beweegt plots haar vinger tijdens begravenis

Te lang gewacht
Labradoodle Lola is uiteindelijk terug naar het huis van z’n baasje gelopen. “Maar Tracy was nergens te bekennen”, legt haar vriend Jerome See uit. “Ik ging ervan uit dat ze de hond nog aan het zoeken was. Dus ik wachtte, maar ik denk dat ik veel te lang heb gewacht.” Toen de vrouw om negen uur nog steeds niet thuis was, is de familie haar gaan zoeken.

Autopsie
Ze konden haar niet vinden en hebben de politie gebeld. Kort na middernacht hebben hulpdiensten haar lichaam in een bevroren vijver gevonden. Het was te laat, Tracy was al overleden. Er wordt voor de zekerheid nog wel een autopsie gedaan.

Lees ook  Boer Zoekt Vrouw-fans halen hun hart op door dít geweldige nieuws

Gevallen
Waarschijnlijk rende Lola het ijs op toen haar halsband af was gedaan. “Ze zou nooit het ijs op zijn gegaan als er niet iets tragisch gebeurde met de hond”, gaat haar moeder verder. “Ik bedoel, de hond moet het ijs hebben gebroken en in het water zijn gevallen. Anders zou ze nooit het ijs zijn opgegaan.”

Ambulancebroeder is bezig een leven te redden – dan doet een volslagen idioot het ondenkbare

Kun je nou wel of niet met een tampon in slapen?