in

Heftig: dit is de reden van ruzie tussen Anouk en Lil’ Kleine

Eerder vandaag werd duidelijk dat coaches Anouk en Lil’ Kleine flinke ruzie hebben gehad tijdens de opnames van The Voice Of Holland. Wat er precies voorgevallen is, was echter nog niet bekend. Tot nu.

Flinke ruzie
Hij schijnt dat Lil’ Kleine tijdens de opnames van het nieuwe seizoen niet wilde reageren op een kandidaat die een rap deed. Wat Anouk heel vreemd vond, omdat dit het genre van de rapper is.

De zangeres zou geïrriteerd gevraagd hebben waarom hij niet wilde reageren, met een woordwisseling als gevolg.

Daarna zou Anouk gezegd hebben dat ze de rapper eigenlijk helemaal geen goede coach vindt. En dat zou bij Jorik compleet in het verkeerde keelgat zijn geschoten.

LEES OOK!
Man giet brandbare stof over zich heen in gemeentehuis

Uitgescholden
Lil’ Kleine zou de zangeres vervolgens uitgescholden hebben. Oei. Daarna schijnt de songwriter compleet door het lint te zijn gegaan en zou er zelfs een vechtpartij plaats hebben gevonden, waardoor de opnames werden stilgelegd. Anouk zou gezegd hebben dat ze niet meer in dezelfde ruimte als de rapper wil zijn.

Bevestigd
De ruzie is door zowel RTL als presentatoren Chantal Janzen en Martijn Krabbé bevestigd. “Ik weet niet precies wat er is gebeurd, want ik was er niet bij.

LEES OOK!
Regeringspartijen VVD en CDA zijn om: Vuurwerk gaat verboden worden!

Maar er schijnt een soort botsing te hebben plaatsgevonden en de twee coaches zouden daardoor nu een paar problemen met elkaar hebben”, aldus Martijn.

Of het gevolgen heeft voor het tiende seizoen van TVOH dat vrijdag van start gaat? Dat moet nog blijken, maar er zijn naar verluidt geen andere coaches gevraagd.

Wel zouden er speciaal voor het jubileumseizoen gastcoaches zijn uitgenodigd, waardoor ze om de ruzie heen kunnen werken.

“Het valt toevallig samen met de knock-outs, waarbij de coaches van het verleden weer terugkomen. Dat komt goed uit.”

Heeft veegwagen sporen van schietpartij weggepoetst? De politie pluist door het afval

Zwarte piet in Groningen wordt extra zwart