in

Heftig: de vriendin van Temptation-Karim is plotseling overleden

Wat een heftig nieuws. De vriendin van Karim uit Temptation Island 2020 is plotseling overleden. De Temptation verleider deelde dit nieuws op Instagram met een filmpje en een foto.

Vriendin van Karim van Temptation Island plotseling overleden
Bij de video die Karim vanmiddag plaatste schreef hij: “Mijn vrouw, mijn beste vriend, mijn alles!!! Alles staat plots stil voor mij.

Ik ben gebroken door jou liefde en onze band die wij hadden samen ..Er gaat een stukje leven van mij mee met jou. Per sempre nel mio cuore💔💔”

Lees ook  Vrouw die een jaar lang niet had getraind ‘sterft bijna’ na fitnesstraining

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door KARIM LEONE (@karimleone_)


Even later plaatste Karim een foto van het mooie stel met de tekst: “Amore mio.. ik ben niet diegene die steeds foto’s moet plaatsen om ons te bewijzen of the showen.

Maar ik wil laten zien hoe trots ik ben dat jij bij mij was, hoe mooi onze relatie was! Zo happy, gelukkig en positief dat we waren ❤️. Je bent zooo speciaal voor mij en vele andere. See you in heaven my dear!!”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door KARIM LEONE (@karimleone_)


Het is nog niet bekend hoe de vriendin plotseling is overleden. We wensen Karim en zijn familie en vrienden veel sterkte toe. Karim Moussouli deed mee aan Temptation island in 2020.

Lees ook  Zusjes Bo & Britt Mink uit Nederland zijn heerlijke pareltjes - Wat een meloenen!

Ben jij vaak vergeetachtig? Dan ben je gewoon intelligent!

Famke Louise over haar relatie: “Ik werd mishandeld om niets”