in

Heb je een ‘rommelig’ handschrift? Dan behoor je tot de leukste personen!

Is jouw handschrift voor anderen onleesbaar met kritiek tot gevolg? Misschien dat je soms zelf je eigen handschrift niet eens kunt ontcijferen… Hoogste tijd om alle onzekerheid over je handschrift weg te nemen, want vrouwen met een rommelig handschrift zijn namelijk de leukste personen op aarde.

Beschik jij over zo’n heerlijk rommelig handschrift dan is dat helemaal niet erg. Vroeger was dat misschien wel zo, wanneer je docent er echt niet uit kwam bij het nakijken van jouw proefwerken. Maar goed, waarschijnlijk ligt deze periode ver acht je en nu kunnen wij je mededelen dat je een fantastische persoonlijkheid hebt.

Een rommelig handschrift zegt meer over je dan je waarschijnlijk denkt. Namelijk, dat je een fantastisch mens bent. Hieronder lees je hoe dat precies zit:

Lees ook  Deze baby van 9 maanden is misschien wel de GROOTSTE baby ooit!

Schijt aan de mening van anderen
Waarschijnlijk werd er op de basisschool alles aangedaan om je handschrift te verbeteren. Leg jezelf erbij neer, dit handschrift past bij jou en siert je. Daarnaast maakt het geen r**t uit wat anderen ervan vinden. Heerlijk toch als je kan leven met die mentaliteit.

Andere dingen
Terwijl anderen leerden om steeds netter te schrijven was jij met hele andere dingen bezig. Jij wist natuurlijk al dat je met netjes schrijven de wereld niet gaat verbeteren. Natuurlijk is het leuk, maar compleet overbodig, helemaal in het digitale tijdperk waarin we nu leven. Jij was waarschijnlijk lekker aan het dagdromen over je toekomst die je nu aan vormgeven bent!

Mainstream
Als je iets niet wilt zijn, dan is het met de meute meelopen. Bij een unieke persoonlijkheid past nou eenmaal een uniek handschrift. Hierdoor kon jij je al op jonge leeftijd onderscheiden van de rest. Zelfs de juf of meester kon dat al zien aan je handschrift.

Lees ook  Vader over gedode dochter Negar (23): 'Eigenlijk heb ik haar ver moord'

Multitasken
Terwijl jij schot en scheef zat te kliederen in je schriftjes, had jij de volle aandacht voor de gesprekken met je vriendinnen. Al op jonge leeftijd heb jij al leren multitasken en daar pluk jij nog nog steeds de vruchten van!

Creatief
Altijd alles 100 procent recht en hetzelfde? Deze vlieger gaat voor jou gelukkig niet op. Doe jou maar unieke leestekens en een onwijs grote punt op de ‘j’. Jij bent veel creatiever dan mensen due extreem netjes schrijven, en dat is ook wat waard!

Tikken en wiebelen met je benen irritant? Het blijkt juist hartstikke goed voor je te zijn!

Hoe oud zijn vader en zoon volgens jou?!