in

Hartverscheurend: echtpaar moet na 73 jaar gedwongen uit elkaar…

‘Dit wordt de ergste kerst ooit’

Het Canadese echtpaar Herbert (91) en Audrey Goodine (89) wordt na 73 jaar noodgedwongen van elkaar gescheiden. Het zullen de eerste kerstdagen zijn die ze zonder elkaar door moeten brengen..

Volgens Dianna, de dochter van het echtpaar, zijn haar ouders er helemaal kapot van: “Mijn vader huilde,” vertelt ze. “Dit wordt echt de slechtste kerst ooit.” Op haar Facebookpagina vertelt Dianna het hartverscheurende en verdrietige verhaal van haar ouders:

Verhuizen

“Dit is een heel verdrietig kerstverhaal,” begint ze. Ze vertelt over haar ouders die in een Special Care Home wonen in Perth. Omdat Herbert naar een verpleegtehuis toe moet, mag het echtpaar niet meer bij elkaar wonen. Zorgverleners melden dat de oude man licht dementerend is en dat hij daarom speciale zorg nodig heeft. Omdat Audrey in tegenstelling tot haar man geen gezondheidsklachten heeft, mag ze niet met hem mee verhuizen. Dit werd de familie medegedeeld door de gemeente. Toen Dianna om uitstel van het besluit vroeg werd -in ieder geval tot na de kerstdagen- dit genegeerd: het besluit werd voor haar ouders gemaakt.

Lees ook  Jamecia van Ex On The Beach All Stars heeft deze heftige ziekte
‘Slechtste kerst ooit’

Haar moeder is er kapot van: “Mijn moeder heeft tegen me gezegd: Kerstmis is nu voor ons voorbij. Dit is de slechtste kerst die we ooit zullen hebben. Waarom konden ze niet iets langer wachten met ons uit elkaar halen?” Dit vraagt ook Dianna zich af: “Mijn ouders zijn al 73 jaar samen en slapen al die tijd al in hetzelfde bed. Ik wil dat mensen weten wat voor scheef systeem we hebben. Er zijn maar twee woorden die het kunnen beschrijven: onethisch en wreed.”

Lees ook  Neefje André Hazes ‘reageert’ op vermeende ruzie met Monique

Moeder ziet rode vlek op gezicht dochter, dan legt de camera het verschrikkelijke vast

Boer Zoekt Vrouw-fans halen hun hart op door dít geweldige nieuws