in

Hartbrekende foto van opa en kleindochter laat wrede realiteit zien van kinderkanker

Ally Parker deelde de foto van haar huilende vader en doodzieke dochtertje op Facebook. Haar vader, Sean Peterson, heeft ALS en kan hierdoor niet meer spreken. Zijn gezichtsuitdrukking laat echter zien hoe veel hij lijdt vanwege zijn kleindochters situatie.

Afgelopen maand december kreeg haar 5-jarige dochtertje Braylynn een verschrikkelijke diagnose. Er werd een zeer agressieve hersentumor gevonden, waarbij de dokters geen enkele overlevingskans geven.

Afgelopen dinsdag plaatste Ally een eerder genomen foto van het tweetal en daarbij schreef ze: “Dit zijn de sterkste mensen die ik ooit heb gekend…We dachten dat ze ons allemaal zouden overleven…en we hadden nooit gedacht dat mijn dierbare kleine Braylynn ons als eerste zou verlaten…Binnen een paar dagen moet ik dit prachtige kleine meisje begraven. Maanden, misschien weken later, moet ik mijn vader begraven. Mijn twee helden, weg, in hetzelfde jaar.”

Lees ook  Pestkoppen gooien rugzak van dove student in een toilet. Dan haalt mama hem van school.

Met haar bericht wil Ally aandacht vestigen op ‘diffus intrinsiek groeiend ponslioom’ (DIPG). Zo wordt de tumor die Braylynn heeft genoemd. Op deze manier hoopt ze dat er meer onderzoek naar wordt verricht en er meer geld voor vrij komt.

Daarnaast wil ze iedereen bedanken: “Hartelijk dank aan iedereen die ons verhaal heeft gedeeld, steun heeft geboden en het bewustzijn heeft verspreid. Het is wellicht te laat om mijn prinsesje te helpen, maar het geeft andere kinderen een klein beetje meer hoop. Bedankt.”

Lees ook  2-jarige verslaat kanker in stadium 4 na 15 maanden van slopende behandelingen

Het is verschrikkelijk wat deze familie overkomt. Er zijn geen woorden voor om het te omschrijven. We wensen ze heel veel sterkte.

Meisje verkr*cht door 4 jongens: 2 jaar later doet haar moeder een vreselijke ontdekking in de badkamer

De bus chauffeur ziet de twee kinderen alleen over straat lopen, ze snapt meteen dat er iets goed mis is