in

Hardloper geeft verslaggeefster live op tv tik tegen billen.

De video van een man die een verslaggeefster live op tv een tik op haar billen gaf, werd ondertussen meer dan 11 miljoen keer bekeken. Maar zijn foute beslissing spat nu als een boemerang in zijn gezicht. Alex Bozarjian bracht live verslag uit van de Enmarket Savannah Bridge Run toen Tommy Callaway voorbijliep en haar op haar achterste tikte.

Als gevolg van het incident, en de onvermijdelijke mediastorm, kreeg Callaway het verbod om ooit nog deel te nemen aan de loopevenementen van de organisatie.

Lees ook  Lijkzak valt uit lijkwagen toen het voertuig aan een kruispunt wilde afslaan.

Hoewel de lokale overheid de man snel kon identificeren, deed Twitter ook z’n werk om de man op te sporen en te beschamen. In een interview met Inside Edition legde Callaway uit dat hij aanvankelijk alleen de bedoeling had om naar de camera te zwaaien, maar zich liet meeslepen door het moment.

Callaway zei ook nog: “Het was een verkeerde beoordeling van mijn persoon en beslissing. Ik raakte haar achterste – ik weet niet precies waar ik haar aanraakte.” Een beschaamde Callaway voegde er nog aan toe: “Ik zag haar gelaatsuitdrukking niet. Ik liep gewoon verder. Als ik haar gelaatsuitdrukking gezien had, had ik me geschaamd. Dan zou ik gestopt zijn, me omgedraaid hebben en me verontschuldigd hebben.”

Lees ook  Zwaarlijvige vrouw wordt gemeen gepest omwille van gigantische borsten – valt 40 kg af door op dansmuziek te raven.

Daar heb je het. Als je er ooit aan zou denken om een vrouw zonder haar toestemming op haar achterwerk te slaan, doe het niet. Zeker niet als je live op televisie bent.

Man spendeert ton om er als Britney Spears uit te zien.

Kim Feenstra laat niks aan je verbeelding over met deze pikante foto