in

Harderwijkse Pedo vrij na 2 weken voorarrest: Rechtssysteem faalt opnieuw

Buurtbewoners uit de wijk Stadsdennen in Harderwijk hebben extra veiligheidsmaatregelen genomen, nadat een pedofiel uit de buurt vorige jaar ontucht heeft gepleegd met 2 buurmeisjes van 4/6 jaar. De moeder van de meiden deed een boekje open, waarna boze buurtbewoners verhaal gingen halen bij de man die uiteindelijk toegaf wat voor een vreselijke fout hij had begaan. Het gesprek werd vastgelegd op camera.

De pedofiel M.V heeft naar eigen zeggen geleerd van zijn fouten en zegt dat niemand hoef te vrezen dat het opnieuw zal gebeuren. Toch vrezen buurtbewoners uit de wijk stadsdennen voor de veiligheid van hun kinderen en zijn er posters opgehangen, onder meer bij een basisschool. Zo willen ze ouders uit de buurt waarschuwen voor de pedofiel.

Lees ook  Overleden man speeltuin Assen viel al weken kleine kinderen lastig

De man zegt dat hij vorige jaar op een avond moest oppassen op zijn buurmeisjes. Hij kon zich niet meer beheersen en vergreep zich aan de meiden. “Het heeft mijn vriendschap met mijn buurvrouw gekost “, zegt M.V.

Na twee weken voorarrest kwam de pedofiel weer op vrije voeten. Ook moest hij een schadevergoeding betalen. Hij zegt daarna behandeld te zijn en nooit meer in de buurt van kinderen te komen. Of dat voldoende is nog maar de vraag, want veel Harderwijkers vinden het bizar dat M.V na twee weken vrij kan komen.

Lees ook  De reden dat je sommige honden maar beter geen kusje moet geven:

“Kijk maar eens, wat er met Anne Faber is gebeurd, doordat onze rechtssysteem heeft gefaald”, zegt een boze harderwijker. Veel ouders gaan de komende tijd mee met hun kinderen naar school, omdat de man vlakbij de school woont.

Deze nieuwe functie op je telefoon kan je leven redden!

Vrouw is het zat dat echtgenoot altijd tot laat werkt, hoort dochter praten en beseft de waarheid