in

Handig: zó zorg je ervoor dat je autoruiten niet meer van binnen beslaan met dit koude weer!

Nooit meer beslagen ruiten met deze handige huis, tuin- en keuken truc!

We kennen het probleem allemaal, beslagen autoruiten als het buiten kouder wordt. Zodra je ’s ochtends de auto binnenstapt en de verwarming aanzet zie je helemaal niks meer.Soms heb je haast, poets je de boel een beetje op met een doekje en snel je er dan toch maar vandoor naar je werk. Heel gevaarlijk en je krijgt er bovendien allemaal strepen op je raam van, wat het rijden alleen nog maar gevaarlijker maakt.

We zijn gek op de herfst en de winter, maar niet zo op koude ochtenden en beslagen autoruiten! Het is niet alleen gevaarlijk, je kan ook nog eens een dikke boete van wel 220 euro krijgen als je betrapt wordt met beslagen ruiten. Gelukkig is er een makkelijke oplossing waarvoor je alleen een huis- tuin en keukenmiddeltje nodig hebt dat je waarschijnlijk al hebt staan.

Lees ook  Verhaal van puppy toont waarom we moeten stoppen met hondengevechten
Aardappel

Beslagen ruiten zijn niet alleen gevaarlijk, je kan er ook nog eens een flinke boete door krijgen! Je kan een duur product in de winkel kopen dat het voorkomt, maar wat als we je vertellen dat je de oplossing gewoon al in huis hebt staan? Het vocht ontstaat doordat er een temperatuurverschil is tussen jouw lichaamswarmte, het plotseling aanzetten van de verwarming en de koude temperatuur in de auto. Je kan daarvoor een duur product gebruiken dat je in de winkel koopt, maar je kan ook gewoon even in je voorraadkast kijken. Heb je aardappels in huis? Mooi! Snij een aardappel door de helft en wrijf de ‘natte’ de aardappel over de binnenkant van je autoruiten. Verwijder eventuele strepen met een papieren doekje, je zal zien dat je ruiten aan de binnenkant niet meer beslaan. Goedkoop, veilig en super effectief!

Lees ook  Jarenlang moest de blinde olifant hard werken voor toeristen, maar nu niet meer

Deel deze fantastische truc met je familie en vrienden!

Deze hond sloopt iets in huis – zijn baasje komt niet bij vanwege zijn reactie!

101-jarige mama wil uit de auto. Zoon maakt onmiddellijk beelden die iedereen aan het lachen brengen.