in

Haar baby is aan het verdrinken in het zwembad. Kijk wat de hond doet.

Toen moeder Patricia Drauch zich realiseerde dat haar zoontje Stanley van 14 haar niet naar de garage volgde rende ze snel de tuin in. Tot haar grote schrik was Stanley direct het zwembad in gelopen en hij was aan het verdrinken. Maar gelukkig was daar de loyale zwarte labrador van het gezin. Hij sprong achter het kind het water in en duwde hem weer boven water. Eerst dacht Patricia dat Stanley dreef, maar toen realiseerde ze zich dat hond Bear hem op zijn rug droeg zodat hij niet dieper kon zinken. Hij weigerde om te bewegen totdat moeder de jongen van zijn rug haalde.

Lees ook  Vrouw bevalt van tweeling van twee verschillende vaders

Toen Patricia Stanley uit het zwembad trok, ademde hij niet meer. Toen ze geen bereik had met haar telefoon om 112 te bellen, reed ze als een dolle naar het nabijgelegen brandweerstation waar brandweermannen hem probeerde te laten ademen. Ze gingen snel met de jongen naar het ziekenhuis en hij mocht diezelfde dag nog naar huis.

Lees ook  Geen racisme bij Nederlandse politieagenten? Limburgse agent gaat los!

Patricia weet dat Bear het leven van haar zoon heeft gered. Zonder hem was haar zoon waarschijnlijk overladen. “Ik heb Bear altijd al gezegd, sinds hij een puppy was, dat hij op zijn baby’s moest letten,” zei Patricia. “Ik vertelde hem altijd dat het zijn baby’s waren.”

Wat een geweldige held. Hij verdient alle erkenning die we hem kunnen geven. DEEL dit fantastische verhaal met je vrienden op Facebook!

Vrouw begint lied te zingen voor de olifant, zijn reactie daarop is erg bijzonder om te zien

Juf Ank van De Luizenmoeder heeft … luizen.