in

HA: het jongste kind is het grappigst!

Onderzoek heeft het bewezen

Wanneer je de jongste telg van het gezin bent, heb je vroeger vast weleens met het onrecht te maken gehad dat je oudere broer of zus iets mocht terwijl jij het nog niet mocht, want ‘je was te jong’. Zelfs voor de ‘grote mensengrappen’ was je nog aan de jonge kant. Maar joke’s on them: het jongste kind is namelijk het grappigst!

Maar de jongste kinderen uit het gezin wisten dit natuurlijk al lang.

Lees ook  Net getrouwde echtgenoot eist scheiding tijdens huwelijksfeest- een gigantische vechtpartij breekt uit

Grappigst

Of het nu grappig is of niet: lachen om je eigen grappen doet iedereen weleens. Maar is dat ook terecht? Als je het jongste kind bent wel! Tenminste, als we de bevindingen van het Britse bureau YouGov mogen geloven. Uit hun onderzoek blijkt dat het jongste kind uit het gezin het grappigst is. Oudsten niet getreurd: jullie blijken het succesvolst te zijn.

Verantwoordelijkheid

Uit het onderzoek bleek dat 46 procent van de jongsten uit het nest zichzelf het grappigst vindt tegenover 36 procent van de oudste kinderen. Een van de redenen zou volgens de onderzoekers zijn dat de oudsten meer verantwoordelijkheidsgevoel kennen. 54 procent van de oudste kinderen ervaren een sterk verantwoordelijkheidsgevoel tegenover 31 procent van de jongsten. Gelukkig is het niet alleen maar naar nieuws voor de oudste vogels. 38 procent van de oudste kinderen heeft meer succes op het carrièregebied dan de jongeren.

Lees ook  Cor's broer werd opgegraven in de zoektocht naar Tanja Groen

Gamer wordt verrast door zijn moeder in te kleine lingerie tijdens livestream

Deze nieuwe functie op je telefoon kan je leven redden!