in

Gruwelijk: Hamster geweigerd op vliegtuig, baasje spoelt ‘m door het toilet

De hamster mocht niet mee op het vliegveld

Een 22-jarige studente heeft haar hamster door het toilet gespoeld, toen het diertje geweigerd werd aan boord van een vliegtuig. De studente zegt dat ze geen andere uitweg meer zag en dat ze heel emotioneel wordt als ze terug denkt aan het moment dat ze haar pluizige vriendje door het toilet spoelde.

Het beestje had geen schijn van kans.

Toilet

“Ik had echt geen andere opties. Ik was zo bang om het te doen. Het was verschrikkelijk. Ik was emotioneel, aan het huilen. Ik zat daar tien minuten te janken”, vertelt de studente aan een krant. Belen, zoals het meisje heet, zou geïnformeerd hebben bij het vliegveld om te zien of haar hamster mee mocht. Dat zou inderdaad mogen. Toch werd het beestje geweigerd toen ze er eenmaal samen waren. Een vliegveldmedewerker zou Belen geadviseerd hebben om het beestje vrij te laten óf door de wc te spoelen. Belen besloot de laatste optie te kiezen.

Lees ook  Dit is waarom je je sleutels altijd in zilverpapier moet wikkelen
Rechtszaak

De studente begint nu een rechtszaak tegen vliegtuigmaatschappij Spirit Airlines. Ze geven toe dat ze Belen inderdaad verkeerd hebben geïnformeerd, maar willen ook met klem benadrukken dat zij Belen niet gezegd hebben dat ze haar huisdier door de wc moest spoelen. Belen had nog een derde optie, maar niemand weet waarom ze die niet heeft gekozen. Die optie was: haar vliegtuig missen, maar blijkbaar was dat haar meer waard dan de hamster.

Lees ook  “Vaarwel schat”: Kapot van verdriet geeft papa zijn dochter een laatste afscheidskus.

Veteraan hakt door het ijs om zichzelf, mama en hun hond te redden uit de bevroren vijver.

Vrouw overstuur wanneer vreemde buigt langs de kant van de weg. Als ze verneemt waarom barst ze meteen in tranen uit.