in

Grote zorgen over weggelopen 15-jarige Feben uit Schiedam

De politie in Schiedam is op zoek naar de weggelopen 15-jarige Feben. Het meisje ging is op 8 januari uit haar woning weggegaan om een stukje te wandelen.

Ze is rond vier uur ‘s middags voor het laatst gezien op de Albardastraat in de Zuid-Hollandse plaats. Haar familie maakt zich grote zorgen.

Op 7 januari heeft Feben zich nog ziek gemeld omdat ze verkouden was. Ze is de dag daarna dan ook niet op school geweest. De politie en haar familie hebben tot nu toe geen contact met haar weten te krijgen.

Lees ook  Bijgelovige vrouw gooit muntgeld in vliegtuigmotor voor geluk.

Feben geen wegloper
De politie laat aan Hart van Nederland weten dat Feben niet bekend staat als een kind dat wegloopt. Er zijn een foto en een signalement van haar vrijgegeven.

Daarin valt te lezen dat ze op het moment van vermissing was gekleed in een lange, groene winterjas met een capuchon.

Daaronder droeg ze een donkere broek met sportschoenen. Ook had ze een telefoon bij zich, maar het telefoonnummer is niet bekend.

Lees ook  Man beboet voor illegaal verkopen van handgel en mondkapjes op straat in Tilburg

Feben is van Eritrese nationaliteit maar woont al enige tijd in Nederland, maar spreekt gebrekkig Nederlands.

Ze heeft een donkere huidskleur, halflang zwart haar een smal postuur en is ongeveer 160 cm lang. De politie roept mensen die meer informatie over deze vermissing hebben op contact op te nemen via 0800-6070.

Ook geven ze aan dat er eerst andere methodes zijn ingezet om Feben te vinden, en dat daarom de vermissing nu pas bekend is gemaakt.

Chantal na uitslag van uitstrijkje: ‘Vrouwen, laat je checken’

OM vervolgt drie ‘grote vissen’ kinderp*rnonetwerk op internet