in

Grote bewondering voor quarantaine-look André Hazes

Volgers hebben grote bewondering voor de quarantaine-look van André Hazes. Waar hij eerder deze maand nog flink voor paal werd gezet om zijn looks (zie bovenstaande video), laat hij zondag niet alleen zijn spieren zien, maar zorgt ook zijn kapsel voor een heleboel likes.

De zanger post een foto van zichzelf met trotse blik terwijl hij in de spiegel naar zijn spierballen kijkt. “Quarantaine fittig wel”, schrijft hij bij de foto.

Veel bekende Nederlanders reageren op de foto van André. Bram Krikke heeft veel bewondering: “Ik kan hier zoveel van leren”, schrijft hij als reactie. Ook Bas Smit reageert: “Goeie shuffles”.

LEES OOK!
Dierenopvang verlaat terrein na zoveelste dierenmishandeling: 'Dit is echt een trap in mijn ziel'

Een andere volger is helemaal ambitieus: “Olympisch ready”, schrijft hij bij de selfie. Ook vriendinlief Monique reageert op het kiekje: “Pittig”, schrijft ze.

Niet veel later post André nog een foto van zichzelf: “Quarantaine kapsel”, schrijft hij bij een foto waarop hij in dezelfde outfit geniet van het lekkere zonnetje.

De foto’s kan in korte tijd op duizenden likes rekenen. Bas Smit let alleen niet zo op het kapsel van de zanger: “We zien alleen je topje hoor”, schrijft hij met lachende poppetjes onder de foto.

Prima vermaak
André vermaakt zich prima tijdens de quarantaine. Hij plaatste zaterdag nog een hilarische video van zijn vriendin Monique.

LEES OOK!
Anna Nooshin gaat voor blonde coupe

De tong van Monique is namelijk enorm groot, dat wil André maar al te graag aan al zijn volgers laten zien.

Wanneer Monique haar tong laat zien gilt André het uit: “WÁÁT! Nog een keer!”, roept hij. Vervolgens schrijft hij bij de tweede video: “Ik weet niet of ik er opgewonden van raak of door afknap.”

Op de tweede video ligt ook André junior in een deuk om het gekke tafereel. “Monique denkt dat iedereen dit heeft”, schrijft André erbij.

Jongetje overleden bij brand op zolder: ‘Ik hoorde gebonk en daarna niets meer’

Ook via dit dagelijkse gebruiksvoorwerp verspreid het coronavirus zich