in

Grootmoeder kan haar tranen niet inhouden als ze dit prachtige kerstcadeau opent!

Een huisdier krijgen is voor veel kinderen een wens tijdens Kerstmis, daarentegen zouden maar weinig kinderen in staat zijn om voor de huisdieren te kunnen zorgen. Bovendien is een huisdier als cadeau geven een ongelooflijk slecht idee.

De video hieronder is echter een uitzondering. Het was namelijk geen kind dat graag een huisdier wilde, maar een oudere vrouw. De oudere vrouw wilde een kat om haar gezelschap te houden. De familie besloot daarom in actie te komen.

Lees ook  Bekende webshop begaat bij verkoop van badpak ongelofelijke blunder: “Vermijd contact met water.”

De oudere vrouw had al meerdere jaren de wens een kat in huis te nemen. De kat zou haar goed gezelschap houden, ze was namelijk vaak alleen, nadat haar man was overleden. De familie ging er voor zorgen dat de wens van oma in vervulling zou gaan.

Het was inmiddels Kerstmis en het zou dit jaar onvergetelijk worden. Oma had geen idee wat haar te wachten stond, toen ze een groot cadeau op haar schoot kreeg. Toen ze het cadeautje opende en een kitten tevoorschijn zag komen, kon ze haar tranen niet inhouden.

Lees ook  Krenterige echtgenoot wil met zijn fortuin begraven worden. De slimme wraak van de weduwe is geniaal.

Eindelijk een katje om haar gezelschep te houden. Bekijk het zelf in de onderstaande video. Als je het een mooie video vindt, vergeet dan niet het artikel te delen met je vrienden en familie op Facebook!

10 foto’s van honden op weg naar de dierenarts – nummer 7 is prachtig

Jongen loopt iedere dag vijf uur naar huis – totdat deze agenten hem helpen