in

Grootmoeder gelooft dat ze voor dakloze katten zorgt, totdat de kleinzoon naar een van hen wijst

Er zijn dierenliefhebbers, en dan zijn er dierenliefhebbers. Aangezien de grootmoeder van Eric Hartlein al duizenden keren dakloze katten uitnodigde in haar huis, dacht hij niet meer verrast te worden van de gekke acties van haar. Het was namelijk niet de eerste keer dat de dame dakloze katten een slaapplaats zou geven, zo schrijft The Dodo.

Maar toen Eric op een dag zijn grootmoeder ging bezoeken merkte hij plots iets eigenaardigs op. Een van de “katten” die zijn grootmoeder met open armen had ontvangen, was in feite geen kat.

In de hoek van de kamer zat het beestje in zijn eigen mand met een kussentje.

Lees ook  In plaats van een tip te geven, deed deze man iets wat het uiterlijk van deze ober voor altijd zou veranderen

Eric, die er zeker van was dat de kleine fraudeur onopgemerkt binnen was geslopen, probeerde het zijn oma duidelijk te maken dat het echt geen kat was. Maar tot zijn grote verbazing vertelde ze hem dat de “kat” in de hoek al een tijdje bij haar woonde. Ze had hem zelfs de naam Tete gegeven.

Eric kon toen niet stoppen met lachen, en zijn grootmoeder begon te beseffen dat hij misschien wel gelijk had. Eric wees naar de smalle staart en spitse neus en toen had de grootmoeder ook door dat dit geen kat was, maar een buidelrat. Maar toen had de grootmoeder nog een verrassing in petto.

Lees ook  Pitbull ontsnap van baasje en rent op kinderen in park af – de reden waarom breekt mijn hart

Ze zei dan het volgende tegen haar kleinzoon Eric:

– Nou, hij heeft me tot nu toe nooit lastig gevallen, dus van mij mag hij hier blijven!

En het was niet alleen Eric’s grootmoeder die hem accepteerde, ook de andere katten lijken geen probleem te hebben om naast de kleine Tete te slapen.

Wat een geweldig verhaal! Eric heeft er zelf het volgende over te zeggen: “In zekere zin motiveert het me om alle wezens zo goed mogelijk te behandelen.”

En dat vinden we alvast een geweldige boodschap! Deel dit artikel als je hier ook mee akkoord gaat!

Straatkat weigert te eten tenzij voedsel in een zakje zit: Ze volgen haar voor een dag en ontdekken haar geheim

Moeder van 9 heeft geen spijt dat ze haar echtgenoot en kinderen achterliet en inruilde voor toyboy uit Gambia.