in

Grappig: zó zag Yolanthe eruit toen ze nog in ‘Onderweg Naar Morgen’ speelde!

De knappe presentatrice zag er vroeger wel anders uit!

Yolanthe Sneijder-Cabau kennen we tegenwoordig allemaal voornamelijk als voetbalvrouw, presentatrice en restaurant-eigenaresse. Maar, wat iedereen nog wel eens vergeet, is dat ze vroeger dagelijks te zien was in de soap Onderweg Naar Morgen.

En toen zag ze er nog heel anders uit!

Onderweg Naar Morgen

Van 2005 tot 2008 (ja, dat is inderdaad bijna tien jaar geleden) speelde Yolanthe de in Brazilië geboren Julia die in Nederland werkte als au-pair. Ze speelde een niet zo heel erg aardig personage, iets wat Yolanthe destijds wel grappig vond: “Ik kan het iedereen aanraden om ooit eens een trut te spelen. Hoe gemener hoe beter.” Wat ze wel lastig vond, was het feit dat mensen haar soms aanzagen voor haar personage: “Ik werd er wel onzeker van, want soapfans verwisselden mij vaak met het personage dat ik speelde.”

Lees ook  109-jarige vrouw zegt, dat het geheim van een lang leven vooral het ontwijken van mannen is

Gezin

Momenteel is de knappe brunette niet echt meer bezig met acteren, wel is ze nog regelmatig op televisie te zien als presentatrice van het programma Reunited. Ook heeft ze natuurlijk een restaurant geopend op Ibiza, waar ze heel druk mee is. Iets te druk, want man Wesley wilde graag dat ze meer thuis zou zijn voor de kinderen. Nu heeft ze meer tijd voor haar gezin, waar ze heel erg blij mee is: “De ontwikkelingen van Xess Xava meemaken is het mooiste wat het is.”
Ze heeft een enorme ontwikkeling doorgemaakt, en niet alleen qua carrière! In haar Onderweg Naar Morgen-dagen zag ze er nog wel heel anders uit!

Lees ook  Expeditie Robinson Dominique Hazeleger plaatst tegenwoordig behoorlijk pikante kiekjes:

Zo ziet Yolanthe er nu uit:

En zo zag ze eruit in Onderweg Naar Morgen

Wie keek er vroeger ook altijd naar ‘The Nanny’? Zó ziet de cast er nu uit!

Kruidnoten maken moeilijk? Nee hoor, binnen 10 minuten maak je ze in de Airfryer®