in

Grappig verhaal: Oude man neemt wraak op de stad die zijn geliefde boom kapt

Bomen zijn belangrijk voor het milieu en ze zijn erg belangrijk voor de mensen die om hen geven, vooral wanneer ze worden bedreigd. Er zijn veel gevallen bekend van mensen die letterlijk vechten om een ​​groep bomen of zelfs een individuele boom te beschermen.

Toen een oude man ontdekte dat de stad Redondo Beach in Californië zijn 30 jaar oude boom zou gaan kappen, werd hij op zijn zachtst gezegd boos. Waarom zouden ze zo’n gezonde, mooie boom omhakken?

Hij begon zijn wraak te plannen en schreef vervolgens een open brief aan de burgemeester van Redondo Beach die onthulde wat hij aan het doen was.

Het fictieve verhaal werd al snel gelezen en gevierd door duizenden – deze man heeft de stad zeker een lesje geleerd!

Dit is wat de oude man schreef aan de burgemeester van de stad:

Goedendag,

Ik ben een boomverzorger. Dit betekent dat ik een professional ben in de teelt, het beheer en de studie van bomen. Ik hou van bomen. Ik denk dat ze de mooiste, meest majestueuze, oude levende wezens op onze planeet zijn.

Vandaag ben ik hier om je een verhaal te vertellen over de dood, nieuw leven en wraak. Drie jaar geleden gaf de gemeenteraad van Redondo Beach California opdracht tot de dood van mijn 30-jarige peperboom.

Zijn wortels begonnen de stoep voor mijn huis te penetreren. De stad heeft het doodvonnis van mijn boom uitgeschreven. Ze lieten me bovendien betalen voor de schade aan de stoep en voor de verwijdering van de boom.

Ik hield van Clyde. Ik begin ouder te worden en iets planten waarvan ik wist dat het heel lang zou leven, was iets heel bijzonders. Ik heb heel goed voor hem gezorgd. Ik dronk zijn grond leeg, ik gaf hem een ​​kruk om op te leunen toen hij een jonge knaap was, en ik zag hem groeien.

Lees ook  Martin fotografeerde dit prachtige strand in Australië – dagen later ontdekt hij een pittig detail

Net toen Clyde een sterk en gezond individu werd, zijn wortelsysteem uitbreidde, een baldakijn ontwikkelde en zijn eigen weg in het leven bereikte, nam de burgemeester het op zich om mijn mooie kind te ontwortelen.

Maar Clyde zal gewroken worden …

Burgemeester Steve Aspel. Jij hebt mijn kind vermoord.

Hiervoor ga je betalen. Twee jaar en zeven maanden geleden heb ik in het geheim 45 Californische sequoia’s en 82 gigantische sequoia’s geplant in verschillende parken, bermen en pleinen in je stad.

Lees ook  Baasje van hond sterft en hij wil maar geen oogcontact maken met niemand – tot hij deze man ontmoet

Tegenwoordig is elk van hun wortelsystemen minstens 30 voet in diameter en diep ingebed in de grond. Je hebt misschien gemerkt dat er bomen groeien voor het gemeentehuis, of dat er een nieuwe in je achtertuin ontsproten is. Dat is een gigantische sequoia, en de groei zal de komende maanden snel beginnen te versnellen.

Je hebt Clyde vermoord, maar ik heb hem vervangen door meer dan 100 levende reuzen. En groot zullen ze worden. Over een paar jaar zullen ze hoogte van 100 – 300 voet beginnen te breken en ruim 2500 jaar oud worden. Dat is veel langer geleden dan dat Jezus werd geboren.

Zelfs een van hen verwijderen kost op dit punt al meer dan $ 1500 … En de rekening is voor jou, net zoals je me 3 jaar geleden hebt laten betalen. “

Goedendag meneer. Laat je stad worden overspoeld door bomen. En moge Clyde in vrede rusten.

Een oude man´

Like en deel deze post als je ook vindt dat deze bomenliefhebber creatief wraak heeft genomen! Laat een reactie achter op Facebook en laat ons weten wat je vond van zijn plan.

Artsen geven de hoop op haar man op: dan maakt ze een ingrijpende beslissing

Na 10 jaar uit coma ontwaken, en dan gebeurt dit!